Witte iPhone 4 iets dikker dan de zwarte iPhone 4

De witte iPhone 4 is iets dikker van de zwarte iPhone, blijkt wanneer je ze naast elkaar legt. Er is geen sprake van een optisch effect, maar van een heel klein verschil in dikte.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4 wit zwartZwart kleedt slank af, weet iedereen die wel eens een paar pondjes teveel heeft gehad. Maar bij de iPhone 4 blijkt er niet alleen sprake van een optisch slankmakend effect. De witte iPhone 4 blijkt daadwerkelijk ietsje dikker dan de zwarte iPhone 4 die al langer op de markt was. Ryan Cash kreeg een witte iPhone van een collega in handen en merkte meteen een verschil in dikte. Nadat hij beide iPhones naast elkaar legde bleek er sprake van een duidelijk verschil. De metalen rand rondom de iPhone is hetzelfde gebleven, maar de glasplaten aan beide zijden van de iPhone steken bij het witte model iets verder naar buiten.

Misschien heeft Apple het productieproces voor de witte iPhone iets gewijzigd of was er extra laag coating nodig om te zorgen dat de witte iPhone echt ondoorschijnend wit is en er geen ‘lichtlekkage’ kan optreden. Voor de gewone gebruiker heeft het echter ook consequenties: hoesjes die strak rondom de iPhone 4 sluiten, passen wellicht niet meer. Dat probleem heb je overigens ook als je je zwarte iPhone 4 beplakt met een screenprotector aan de achterkant. Voor nauwsluitende hardcases kan dit inderdaad een probleem zijn, dus hou daar rekening mee bij het kopen van je iPhone-case. Gisteren gaven we een aantal suggesties voor witte hoesjes voor je witte iPhone 4.

Op de pagina met technische specs van de iPhone 4 zegt Apple overigens niet dat er verschil in dikte is.

white iphone

Tipgever: Omar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2011, 15:03
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerp witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.