Reacties voor: De WiFi Porter geeft mensen toegang tot je Wi-Fi zonder wachtwoord te delen

Werkt met NFC
Met de WiFi Porter kun je gasten makkelijk verbinding laten maken met jouw WiFi-netwerk. Ze houden hun iPhone XS, iPhone XS Max of iPhone XR tegen de puck en ze zijn verbonden.
Daniel Vischjager -

Reacties: 10 reacties

  1. Dus op de iPhone X werkt dit niet? Jammer. iPhone X voelt na net een jaar al redelijk verouderd. Eerst de battery case en nu NFC.

  2. Als je ergens nog een Android-toestel hebt, of een ander apparaat waar je NFC-tags mee kunt beschrijven, kun je ook voor een (paar) euro een NFC-sticker uit een willekeurige webshop bestellen en die hiervoor gebruiken. Scheelt je een hoop geld 🙂

  3. 40 euro voor een blokje hout en een NFC chip van 50 cent. Wow… in geen 40 jaar.

  4. Leuk. Maar je wil geen gasten op je eigen interne netwerk. Daar maak je gewoon een gastennetwerk voor aan met een snelheidslimiet en apart VLAN.

  5. Morgen even een blokkie hout bij de Gamma halen en op Youtube even kijken hoe je zelf kan brandmerken. Paar nfc tags kopen bij bijvoorbeeld http://www.123nfc.nl en wie weet kan je met zo een diy handleiding nog wel een qr code aan de onderkant brandmerken. Zou wel lachen zijn.

  6. @Glenn: Das leuk als je een camping bezit, maar voor huis tuin en keuken Gebruik is een simpel gasten netwerk toch prima. Zonder allerlei lastige toestanden.
    En ik geef alleen mensen toegang die ik persoonlijk ken, nas is apart beveiligd met inlog

    Met een goede router simpel in te regelen.

  7. Origineel geplaatst door Glenn
    Leuk. Maar je wil geen gasten op je eigen interne netwerk. Daar maak je gewoon een gastennetwerk voor aan met een snelheidslimiet en apart VLAN.

    Wie zegt dat het op je eigen netwerk moet. Je kan het natuurlijk met je gasten wifi werkt.

  8. QR code werkt prima. Ligt geplastificeerd in de lanen komt er uit als gasten/oppas de gastwifi wil hebben.
    Do het zelf nfc oplossing die voorgesteld wordt in andere reactie klinkt ook gaaf. Jammer dat iphone geen nfc schrijft.

  9. Tuurlijk… Je gaat 40 dollar uitgeven omdat het voor gasten zo’n werk is een wachtwoord in te moeten typen… 🤔. Los van dat, hoeveel gasten zullen net een iPhone XS, iPhone XS Max of iPhone XR bezitten ? Bij mij in ieder geval niet een, weet ik nu al…

  10. Origineel geplaatst door Glenn
    Leuk. Maar je wil geen gasten op je eigen interne netwerk. Daar maak je gewoon een gastennetwerk voor aan met een snelheidslimiet en apart VLAN.

    Inderdaad. Maar ook een gastennetwerk zou ik beveiligen met een wachtwoord ivm de encryptie. Dus dan blijf je met hetzelfde probleem zitten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.