Reacties voor: Weer bellen met voorheen gebrickte iPhones

De gezaghebbende gadgetblog Gizmodo meldt dat hun voorheen gebrickte iPhone met firmware 1.1.1 nu weer terug is naar versie 1.0.2 met behoud van de telefoonfunctionaliteit.
Lees het complete artikel → Weer bellen met voorheen gebrickte iPhones
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Wat heb je eraan om het te upgraden naar 1.1.1 om vervolgens weer te downgraden naar 1.0.2. Snap ik niet. Of de 1.1.1 software moet erop blijven staan, dan is het een ander verhaal maar dat is me niet duidelijk.

  2. Vandaag hebben wij ‘per abuis’ geupgrade naar 1.1.1 en kunnen en nu is de telefoon gelocked. Wie heeft de oplossing om dit weer terug te brengen naar 1.0.2? HELP!

  3. ja ik vind t ook niet heel interessant, ik wil alleen maar horen dat er een unlock voor 1.1.1 is. keep up the good work dev team, surprise me…

  4. Dus het werkt niet op een iPhone waar al 1.1.1. op geïnstalleerd is door Apple zelf?
    In eerdere berichtgeving staat dat dit wel kan.

    Nu begrijp ik het niet meer :S

  5. Evert, dat werkt in ieder geval wel met de Turbo sim methode. Of het met de betaalde unlock van ipsf werkt is de vraag. Ik neem aan dat die een foutmelding geeft zodra je die probeert te runnen met de nieuwe baseband.

  6. Op de apple site staat dat het een ipod is
    ” de ipod word aaibaar”
    kan je er nu weer niet mee bellen?

  7. Mirjam, lezen is ook een vak…

  8. hahaha ja..
    maar stel je haalt nu indd een nieuwe Iphone uit amerika, staat daar dan een stnd 1.1.1 op? en is het dan niet mogelijk om te downgraden ? :O zou een oplossing op prijs stellen anders koop ik straks een levenloos stukje plastic/metaal

    grt,
    Zeno

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.