watchOS 9 Update

Reacties voor: watchOS 9.5.2 en watchOS 8.8.1 verschenen: belangrijke beveiligingsupdates

watchOS 9.5.2 en watchOS 8.8.1 zijn door Apple uitgebracht. Deze twee updates brengen verbeterde beveiliging naar meerdere Apple Watch-modellen. Maar welke versie krijgt jouw Apple Watch?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Wanneer fixt Apple de grijze achtergrond (i.p.v. zwart) bij notificaties e.d.? Gruwelijk irritant dat ze bugs introduceren, maar vervolgens niet of pas na lange tijd oplossen. Vroeger werd er gezegd dat je bij de hoge aanschafprijs ook goede ondersteuning kreeg en dat het aankoopbedrag zo hoog was vanwege de ‘perfecte software’. Van de perfecte software is al lange tijd niets meer over….

  2. En wat nu als je een Apple Watch Series 3 en iOS 16 hebt? Geen update?

  3. @Pascal: jawel die 8.zoveel is voor de 3 geschikt. Zal ook nog wel veel gebruikt worden want de 3 is veel te lang nog verkocht waardoor er kopers zijn die hem nauwelijks hadden toen de updates al stopten. Beetje een kat in de zak kopen was dat. Maar door deze update s kun je toch wel een poosje nog met die watch doen, enige jammere je kunt op je iPhone ook niet meer van nieuwe functies profiteren en je zit aan je iPhone vast, andere kopen kan niet omdat je watch niet weer gekoppeld kan. Pruts situatie, Apple Apple….,. Ik heb beetje voorgevoel dat Apple deze zelfde grap gaat uithalen met de laatste iPad met homeknop. Gezien de nieuwe instapper geen instap prijs meer heeft, we zullen zien in september…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.