Reacties voor: Apple brengt derde watchOS 6.1.2 beta voor ontwikkelaars uit

Apple is samen met ontwikkelaars druk bezig met het testen van een nieuwe beta van watchOS. In dit artikel lees je wat de beta's van watchOS 6.1.2 te bieden hebben. Wanneer komt deze nieuwe versie uit en brengt deze versie nog wat vernieuwingen? Je leest het hier!
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. (Red.) De tweede beta is nu te downloaden.

  2. Ik hoop van harte dat er eindelijk een oplossing is voor een probleem dat er voor zorgt dat bellen of gebeld worden met een Apple Watch niet lukt indien deze via Bluetooth gekoppeld is aan een Iphone SE met IOS 13.3. Ik heb dit probleem nu al maanden en kwam er na enig zoeken achter dat ik niet de enige ben. Zie bijvoorbeeld deze lange thread op het Apple support forum.

    Het lijkt er sterk op dat het onderliggende issue ook resulteert in een zeer slecht functionerende SIRI op de Watch. Zie bijvoorbeeld deze discussie.

    Zijn er hier ook mensen met dezelfde problemen?

  3. Met alle respect doe geen beta software, in het verleden op mijn aw2 ook een defecte Apple Watch, gelukkig door Apple care een nieuwe gekregen met watchOS 2.!
    En nu op series 5 stabiel. Geduld is het advies van een Apple Watch fan vanaf 2014/2015 heden.

  4. Aandelen notificatie op het hoofdscherm werkt vaak niet…

    ..-.. is zichtbaar

  5. (Red.) De derde beta staat voor je klaar.

  6. Ik heb sinds de laatste ios update 13.3.1 op mijn Iphone, opeens problemen met synchroniseren tussen strava en de activiteiten app op de watch en iphone. Sterker nog er wordt niks gesynchroniseerd.
    Is dit een bekend probleem?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.