watchOS 6.1 beta.

Apple brengt derde watchOS 6.1.2 beta voor ontwikkelaars uit

Apple is samen met ontwikkelaars druk bezig met het testen van een nieuwe beta van watchOS. In dit artikel lees je wat de beta's van watchOS 6.1.2 te bieden hebben. Wanneer komt deze nieuwe versie uit en brengt deze versie nog wat vernieuwingen? Je leest het hier!

Apple brengt sporadisch nieuwe functies uit voor de Apple Watch via tussentijdse updates, maar meestal gaat het in kleine updates om bugfixes en verbeteringen achter de schermen. Dat verwachten we ook met watchOS 6.1.2, waarvan Apple nu een beta uitgebracht heeft. Heb jij momenteel problemen met je Apple Watch of last van een vervelende bug? Dan wordt dit misschien wel in deze aankomende versie opgelost.

Meest recente watchOS 6.1.2 Beta

watchOS 6.1.2 Beta 3

22 januari 2020 – De derde beta van watchOS 6.1.2 is beschikbaar. Ontwikkelaars kunnen de update installeren door het juiste profiel te downloaden. De beta is beschikbaar voor alle watchOS 6-geschikte Apple Watch-modellen. Mocht er gedurende de testperiode iets nieuws ontdekt zijn, dan werken we dit artikel bij.

watchOS 6.1.2 beta downloaden

De beta van watchOS 6.1.2 is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars met het juiste betaprofiel. Net als bij de voorgaande watchOS-beta’s is ook de beta van watchOS 6.1.2 niet beschikbaar voor publieke testers. Heb je al een eerdere beta van watchOS geïnstalleerd, dan zie je de update vanzelf verschijnen.

Let op: deze beta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en zijn niet geschikt om te gebruiken op toestellen die je dagelijks nodig hebt.

Over watchOS 6.1.2
Omdat het hier om een x.1.2 update gaat verwachten we niet dat deze beta veel vernieuwingen bevat. Apple zal er vooral bugs mee oplossen. Welke bugs dat zijn, is waarschijnlijk pas duidelijk zodra watchOS 6.1.2 voor iedereen te downloaden is. Mocht er toch nog iets ontdekt zijn, dan werken we dit artikel bij.

Tijdlijn watchOS 6.1.2 beta

Hieronder vind je een tijdlijn van de watchOS 6.1.2-beta’s. We verwachten watchOS 6.1.2 in januari 2020.

  • watchOS 6.1.2 beta 3: 22 januari 2020 (verschenen)
  • watchOS 6.1.2 beta 2: 14 januari 2020 (verschenen)
  • watchOS 6.1.2 beta 1: 17 december 2019 (verschenen)
  • watchOS 6.1.2 final: januari 2020 (verwacht)

Over het testen van beta’s
Bij het testen van beta’s kun je vaak tegen problemen aanlopen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden deze gaandeweg de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last hebben van vastlopers of kunnen sommige apps nog niet goed werken. Hou hier dus rekening mee als je besluit een iOS-update te gaan testen. Het wordt dan ook afgeraden om een beta op een toestel te installeren dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen in de beta kunnen zitten.

Dit artikel zal bij nieuwe beta’s steeds opnieuw worden gepubliceerd, waarbij we de nieuw toegevoegde functies bijwerken.

Revisiegeschiedenis:

  • 2020 - 22 januari: De derde beta staat voor je klaar.
  • 2020 - 14 januari: De tweede beta is nu te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.