Reacties voor: Apple brengt watchOS 6.1.1 uit voor de Apple Watch

Met watchOS 6.1.1 krijgen we helaas geen nieuwe functies, maar wel bugfixes. De update is nu beschikbaar voor de Apple Watch. Welke bugs heeft Apple in deze versie opgelost?
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Hoop dat ze eens hebben gekeken naar de weergave van de aandelen. Vaak 2 streepjes en dan moet ik er op tikken en zie dan pas de koers..

  2. Misschien zit er wel een verbeterde batterij duur in, met de watch 2 deed ik 2 dagen met de watch 5 ook.
    Batterij duur totaal niet verbeterd ook always on uit geen verschil zowat, en zoveel doet mijn watch niet meeste meldingen staan uit namelijk(alleen hartslag etc meten uiteraard).

    Kunnen altijd hopen betere batterij duur 😋

  3. Hebben iPhone gebruikers in combinatie met een Apple Watch ook in de officiële Gezondheid app 2 Apple Watches zichtbaar bij apparaten? Voorheen stond hier gewoon 1 Apple Watch, maar sinds iOS 13 heb ik er 2 staan en word er ook aangeven dat ze niet verbonden zijn met mijn iPhone. Is dit een nog niet beziende bug van iOS 13?

  4. @Dennis van der Pas: Waar mag je Apple Watch dan zien staan in de gezondheids app, ik zie alleen maar gegevens van wat ik gedaan heb ?

  5. Ligt het aan mij of zijn het vaak fixes voor bugs die niet zichtbaar zijn? Heb nooit gedoe met bugs op de Apple Watch.

  6. Tis toch belachelijk! Aparte tegels in Homekit nog steeds niet doorgevoerd op Apple Watch…

  7. Origineel geplaatst door Karst
    Hoop dat ze eens hebben gekeken naar de weergave van de aandelen. Vaak 2 streepjes en dan moet ik er op tikken en zie dan pas de koers..

    Nee… weer niet…

  8. @Dennis: Bij mijn apparaten.

  9. @Dennis van der Pas: Het is een bug ja. Ik was in de Apple Store en vroeg het aan een medewerker en die zei dat het een bug is, je kan er niks aan doen.

  10. Sinds mijn iPhone op iOS 13.3 zit en mijn watch nog op 6.1 (17S84) is de watch wel gekoppeld maar er is geen interactie mogelijk. Ik hoop dat ik deze 6.1.1 update er toch op één of andere manier op krijg zodat ze weer info met elkaar kunnen uitwisselen.

    Origineel geplaatst door Bjorn
    Ligt het aan mij of zijn het vaak fixes voor bugs die niet zichtbaar zijn? Heb nooit gedoe met bugs op de Apple Watch.

    Ik had ook nooit gedoe. Tot aan het moment dat mijn iPhone op 13.3 kwam en watch nog op 6.1 zat (zie hierboven)

  11. Origineel geplaatst door Dennis
    Misschien zit er wel een verbeterde batterij duur in, met de watch 2 deed ik 2 dagen met de watch 5 ook.

    Batterij duur totaal niet verbeterd ook always on uit geen verschil zowat, en zoveel doet mijn watch niet meeste meldingen staan uit namelijk(alleen hartslag etc meten uiteraard).

    Kunnen altijd hopen betere batterij duur 😋

    Bij mij wel! Ook een watch 2 en inmiddels dag 3 en nu op 33% batterij. Yippee ki-yay! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.