Reacties voor: Wachtwoorden-app Keeper bewaarde informatie onversleuteld

De wachtwoorden-applicatie Keeper bleek de data van gebruikers in sommige situaties onversleuteld op te slaan. De laatste updat lost het probleem op.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Heb hier de beste paaswoord manager die er is, werkt altijd, is super beveiligd en goed toegankelijk voor mij alleen.
    Welke ik bedoel? mijn eigen hersenen !

    Dik betalen en dan nog niet veilig? Tip!

    Als inlog gebruik je 3 delen, 1e deel en laatste deel is overal het zelfde, middelste deel is gerelateerd aan waar je het voor gebruikt.
    Als w8w het zelfde principe maar dan met 5 delen. De delen maak je net zo lang als jij denkt te kunnen onthouden.

  2. Dat is niet zo mooi!! Liggen straks al mn gegevens op straat!!

  3. nou als ik dat programmatje gebruikt had was het verwijderd en had ik nooit meer iets met die mensen te maken gehad willen hebben….op zo’n manier communiceren en slecht zijn in beveiliging.

  4. Wat een slechte zaak. Als Fox-IT niet aan de bel had getrokken, had er wellicht nooit een reparatie plaatsgevonden. ‘Keeper’ zet zich hiermee ernstig te kijk.

  5. Hij is dus NIET gratis ja voor een maand daarna gewoon kopen. Misleidende reclame

  6. @civman: En toen kreeg je een zware hersenschudding… Maar serieus: ik ben benieuwd welk systeem je dan gebruikt om (zoals het hoort) voor elke online dienst een ander wachtwoord te gebruiken. En dan wel een sterk wachtwoord: stuk of 20 tekens, geen herkenbare woorden. Lijkt mij dat zoiets alleen is weggelegd voor mensen met een fotografisch geheugen. Anders is jouw systeem net zo onbetrouwbaar als die wachtwoordapps: Whatsapp wordt gehackt en criminelen kunnen meteen bij al jouw andere accounts.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.