Dit zijn de populairste Pebble-apps in Nederland

De populairste Pebble-apps in Nederland zijn onder andere Misfit, Buienalarm en Battery Lifetime. Ook NU.nl en Next Train doen het goed.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De Apple Watch is niet de enige smartwatch die je kunt kopen. Pebble kwam veel eerder met een smartwatch en een bijbehorende App Store. Inmiddels zijn er meer dan 7.500 apps beschikbaar die je op de Pebble-horloges kunt installeren. Maar welke zijn de populairste? Dat zie je in deze top 20 voor Nederland.


Pebble App Store devices

Wat opvalt, is dat Nederlanders met een Pebble-smartwatch relatief veel apps downloaden van Nederlandse makelij. In andere landen komt dat minder vaak voor. In de lijst vinden we drie Nederlandse apps: de openbaar vervoer-app Next Train, het onvermijdelijke NU.nl en de eveneens wel enigszins voorspelbare Buienalarm. De rest bestaat uit internationale apps.

Bekijk ook

Pebble: alles over deze vroege smartwatch voor iPhone-gebruikers

Pebble was een van de eerste smartwatches, die voor de komst van de Apple Watch mateloos populair was onder iPhone-gebruikers. Wat kun je er nu nog mee, welke modellen zijn er verschenen en wat moet je weten over de Pebble-smartwatches?

Op nummer 1 staat Misfit, een fitnesstracker die bijhoudt hoeveel stappen je op een dag zet. Het zorgt ervoor dat je Pebble vergelijkbare functionaliteit krijgt als de Apple Watch. In andere landen staan Misfit, Music Boss en Evernote ook hoog in de ranglijsten. Blijkbaar zitten de Pebble-gebruikers ook met zorgen over hun batterijduur, gezien de populariteit van de app Battery Lifetime.

De top 20 van Pebble-apps voor Nederland ziet er zo uit:

  1. Misfit
  2. Buienalarm
  3. Battery Lifetime
  4. Timer+
  5. Compass
  6. Music Boss
  7. Timer
  8. Stopwatch
  9. Tiny Bird
  10. Battery+
  11. Nav Me
  12. Pixel Miner
  13. Next Train
  14. Evernote
  15. NU.nl
  16. Cards for Pebble
  17. Dialer for Pebble
  18. Weather
  19. Notification Center for Pebble
  20. Pebblets

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.