Everpurse Mini: clutch met ingebouwde iPhone-batterij

De Everpurse Mini is een portemonnee met iPhone-houder, ingebouwde batterij en verborgen usb-aansluiting, verpakt in een stijlvolle clutch.

everpurse-zwartIn 2012 schreven we al eens over de Everpurse, een handtas met ingebouwde oplader voor de iPhone. Inmiddels is er een nieuwe uitvoering, de Everpurse Mini. Deze portemonnee heeft een usb-connector verborgen in de sluitclip. Je kunt er geld en pasjes in stoppen, je iPhone opladen én het ziet er ook nog eens goed uit tijdens een avondje barhopping. Een soort walletcase dus, maar dan speciaal gericht op vrouwen. Voor 129 dollar haal je er eentje in huis.


Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, beige en blauwgroen. De Everpurse Mini is te dragen als clutch of als portemonnee en is geschikt voor de iPhone 5 en iPhone 5s. Aan de ene kant vind je een houder voor je smartphone, aan de andere kant een metalen sluitclip waarmee je de interne batterij oplaadt. Je krijgt 48 uur extra batterijduur dankzij deze houder, waarbij je driemaal van 0% tot 100% kunt opladen.

In 2012 organiseerden de bedenkers nog een erg succesvolle Kickstarter-campagne, maar deze keer pakken ze het anders aan. Er is bijna $1 miljoen aan durfkapitaal opgehaald om nieuwe producten te kunnen ontwikkelen. Het idee is om de technologie ook te verkopen aan grote modemerken, zodat er wat meer keuze komt voor modebewuste vrouwen die niet altijd willen rondlopen met de gebruikelijke producten die vooral op mannen zijn gericht.

everpurse-mini

De makers van Everpurse zijn Liz en Dan Salcedo, een getrouwd stel uit Chicago. “We weten dat opladen een goede eerste stap is, maar het is slechts een voet tussen de deur”, vertelde Liz aan Techcrunch. De volgende generatie producten van Everpurse zal een flexibele chipset gebruiken, met Bluetooth en een RFID-beacon, zodat je je handtas of clutch makkelijk kunt terugvinden. Maar niet alleen dat: ook de make-up die je in je tas meeneemt laat je niet meer slingeren in het toilet van zomaar een horecagelegenheid, omdat het systeem waarschuwt als je iets vergeet.

everpurse-iphone-houder

De Everpurse-bedenkers willen bovendien iets doen tegen namaak: een speciale chip die luxemerken in hun handtassen kunnen inbouwen, maken duidelijk dat het product echt is. Dat gaat een stuk verder dan de huidige holografische logo’s die merken zoals Prada en DKNY nu gebruiken. Opladen is nog maar het begin.

Andere tassen met reservebatterijen en iPhone-laders: de Hustle Bag, koffers van Travelteq en handtassen van designer Richard Nicoll.

https://www.youtube.com/watch?v=isVh6-ky4lA

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.