iShove Wallet: Nederlandse portemonneehoes voor iPhone 5 en iPhone 5s

De iShove Wallet is een portemonneecase voor de iPhone 5s en iPhone 5c ontworpen door een Nederlander. Op Indiegogo zamelt hij geld in.

iShove Wallet 1Inmiddels zijn er flink wat portemoneehoezen voor je iPhone, maar Nederlander Leon ten Bras is er van overtuigd dat hij een stijlvollere case kan ontwerpen en produceren. In de iShove Wallet passen in totaal vier pasjes, drie bankbiljetten en twee sleutels, genoeg om er voor te zorgen dat je de belangrijkste spullen uit je portemonnee met je mee kunt dragen. Voordat de case geproduceerd kan worden, moet Leon alleen 5.500 dollar op crowdfundsite Indiegogo verzamelen.

iShove Wallet 2Achterop de iShove Wallet zit een kleine gleuf, waar je één van je bankpassen in kunt steken. Hiermee is het mogelijk om de iPhone schuin neer te zetten, zodat je bijvoorbeeld een film kunt kijken. Nadeel is wel dat je iPhone iets dikker wordt met het gebruik van de portemonneehoes, al lijkt de case niet groter dan veel alternatieven.

Een donatie van 29 dollar verzekert je van één iShove Wallet, mits je tussen de eerste donateurs zit. Het streefbedrag van 5.500 dollar is nog lang niet op zak, maar alles kan nog gebeuren: het project heeft nog anderhalve maand te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2013, 21:24
Categorie Accessoires
Onderwerpen indiegogo, portemonnee, wallet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.