Otterbox onthult stevige portemonneehoes Commuter Series Wallet

De Otterbox Commuter Wallet is een iPhone-portemonnee met een ingebouwde portemonnee. De Commuter heeft plek voor drie pasjes en 1 biljet.

Otterbox Commuter Series WalletOtterbox, maker van meerdere extra stevige iPhone-cases, heeft nu ook een eigen portemonneehoes voor de iPhone 5 en iPhone 5s uitgebracht. De Otterbox Commuter Series Wallet heeft plek voor drie pasjes en één geldbiljet, genoeg om je belangrijkste zaken met je mee te dragen. Sluit je de hoes weer, dan hoor je met een klik dat alles weer op zijn plek zit en dat de case niet zomaar openspringt.


De Commuter Series Wallet lijkt erg op al bestaande portemonneehoezen, maar is op zijn beurt vrij dik. Dat is vermoedelijk niet zonder reden: Otterbox maakt al lange tijd iPhone-cases die een aardige klap kunnen opvangen, iets waar de Commuter wellicht ook in staat is. Hoe stevig de nieuwe case is wordt niet verteld, maar Otterbox belooft wel dat de hoes meerdere lagen gebruikt om je iPhone te beschermen.

De Otterbox Commuter Wallet wordt verkocht voor 45 dollar. De verzendkosten zijn alleen niet heel gunstig: om de hoes in Nederland of België te krijgen moet je nog eens 40 dollar bijbetalen. Eerder uitgebrachte iPhone-hoezen van Otterbox worden ook in Nederlandse webshops verkocht (waaronder de iCulture Shop), wat doet vermoeden dat je de Otterbox Commuter Wallet ook tegen een gunstigere verzendprijs kunt aanschaffen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.