Reacties voor: Voel objecten op je iPhone-scherm met behulp van tixels

Een nieuwe technologie gaat ervoor zorgen dat we dingen op onze touhscreens 'echt' gaan voelen. Tactile Pixels creëren een elektrisch veld dat je vingers het idee geeft iets anders dan het scherm te voelen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Gaaf!

  2. Ah, goeie ontwikkelingen doen me altijd deugd. Echter, wanneer weet je of je je letter in hebt getypt? Bij het voelen van/naar de goede knop heb je dAn al een karakter ingevoerd? Desalniettemin een vooruitgang.

  3. Wauw, over een paar jaar kunnen we een 3D object stimulerend aanraakgevoelig bewegelijk scherm hebben. bewegelijk vanwege de techniek die er voor zorgt dat het scherm vormen kan aannemen, al hoor je niet veel meer van deze techniek.

  4. Het gaat hier alleen om het simuleren van gevoel he, het scherm veranderd niet daadwerkelijk van vorm 😉

    Alsnog is het een supergaaf idee 🙂 Als het goed word geinplementeerd kan dit echt de doorbraak van de eeuw worden… (weer een stapje dichterbij met het samenvoegen van de echte wereld en de computerwereld)

  5. Ik zie wel wat in erotische apps waar je kan gaan betasten… 😛

  6. Die erotische apps zijn inderdaad, uhm, grappig :p
    Zal een wedstrijd worden wie als eerste zo’n app maakt xd

  7. Origineel geplaatst door Daniel…
    Die erotische apps zijn inderdaad, uhm, grappig :pZal een wedstrijd worden wie als eerste zo’n app maakt xd

    Dankzij de strenge controle van Apple zullen we dit soort apps wel niet zien, of misschien alleen hele brave varianten.

  8. Los ik op met de JB-app Hapticpro. Veel andere smartphones hebben een gelijkaardig systeem waar elke aanslag op de virtuele toetsen het mobieltje z’n trilfunctie triggert. Zo heb je toch fysieke feedback.

  9. Htc was hier ook mee bezig had ik gelezen, supervette technologie!

  10. Origineel geplaatst door JohnnyricoMC
    Los ik op met de JB-app Hapticpro. Veel andere smartphones hebben een gelijkaardig systeem waar elke aanslag op de virtuele toetsen het mobieltje z’n trilfunctie triggert. Zo heb je toch fysieke feedback.

    Dat is enkel een trillinkje en bij elke aanraking min of meer gelijk. Bij deze oplossing kunnen specifieke aanrakingen gesimuleerd worden, waardoor je bijvoorbeeld weet of iets een knopje is of een toets. Bij Hapticpro zijn beiden een trilling.

  11. Klinkt mooi, hopelijk reduceert het de kwaliteit van je display niet te veel. Het klinkt immers toch weer als een extra laag.

  12. Dit is wel ongelofelijk gaaf, ik denk dat de porno industrie er ook wel wat in ziet 😛

    Stel je eens voor dit in combinatie met 3d, ik zie gewoon een toekomst dat je je telefoon op tafel legt en dat er een hologram uit komt die je kan aanraken.

  13. whahaha, als dat er is ga ik snel naar fotos van mn vriendin:P

  14. Origineel geplaatst door Jeroen
    Origineel geplaatst door Daniel…Die erotische apps zijn inderdaad, uhm, grappig :pZal een wedstrijd worden wie als eerste zo’n app maakt xdDankzij de strenge controle van Apple zullen we dit soort apps wel niet zien, of misschien alleen hele brave varianten.

    Ik ga toch proberen om “iRubberen Annie” of “iPussyLicking” te introduceren bij Apple 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.