Reacties voor: Visualize 2.0: maak van je oude iPhone een iPhone 2.0

Met Visualize 2.0 zorg je dat niet alleen de nieuwe iconen van iPhone firmware 2.0 op je iPhone verschijnen, maar in het About-scherm komt ook het nieuwe versienummer te staan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. De 2.0 icoontjes zijn ook te verkrijgen via de iFoneguide eXperimental repository (met dank aan Fab1Man). Het iFoneguide pakket past de icoontjes aan, maar wijzigt het versienummer van de firmware niet. Dus voor wie graag de icoontjes wil hebben is dit wellicht een veiligere oplossing…

  2. Das well vet past installer tog mooi op het the main page 😀 wat is de sorce van die ifone experi source???

  3. Houdt er wel rekening mee dat de Installer.app met mijn package níét wordt gewijzigd. Deze krijgt dus geen ander icoontje en geen andere naam. Ik ga dit vanavond wel toevoegen in de repository, maar dit wordt dan een aparte package!
    Daarnaast, heeft deze “Visualize 2.0” nog het gephotoshop’te calculator icoontje. Ik heb deze uit de gepwnde 2.0 gehaald. Het enige wat ik nog moet doen is de originele icoontjes van iTunes WiFi MusicStore en de AppStore uit de eerste 1.2 build te halen. Kan alleen deze firmware nergens downloaden :P.

  4. Hoezo is het cool om aan je vrienden te laten zien welke firmware er op je iPhone zit? Dat je een iPhone hebt is toch vet en voor de rest maakt het niet echt uit toch? Of ben ik de enige die daar zo over denkt? Bovendien, de iPhone is voor mij gewoon een telefoon en niet veel meer dan dat.

  5. Bedankt fabiman tog leuk dat het ook veilig kan en flipske het is niet cool maar installer app als de app store app ziet er gewoon mooier uit je kan tog ook je icoontjes veranderen met summerboard dit is het zelfde niet cool maar ziet er gwoon mooi uit:D

  6. De nieuwe calculator vind ik dus echt helemaal niks. De huidige calculator is een kopie van de beroemde BRAUN calculator. Ik heb zelf de echte BRAUN gehad en het was een TOP-ontwerp. Houden zo dus:-)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.