Visualize 2.0: maak van je oude iPhone een iPhone 2.0

Met Visualize 2.0 zorg je dat niet alleen de nieuwe iconen van iPhone firmware 2.0 op je iPhone verschijnen, maar in het About-scherm komt ook het nieuwe versienummer te staan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Calculator iconDe nieuwe iTunes- en Calculator-iconen die vanaf firmware 2.0 op de iPhone te vinden zijn, kunnen ook al op de huidige iPhone 1.1.4 worden geïnstalleerd. En als je het helemaal af wilt maken installeer je ook nog even een AppStore-icoon, die het standaard icoon voor Installer vervangt. Al deze aanpassingen zijn nu samengebracht in Visualize 2.0, met nog een extra functie om nietsvermoedende vrienden voor de gek te kunnen houden: na installatie van Visualize 2.0 staat op je About-scherm ook het nieuwe versienummer 2.0.

Maar laten we beginnen met een waarschuwing: het installeren van een paar icoontjes zal niet schadelijk zijn, maar het aanpassen van je firmware-versienummer klinkt toch net iets ingrijpender. We hebben Visualize 2.0 nog niet zelf uitgeprobeerd en weten dus niet of je na deïnstallatie van Visualize je werkelijke firmwareversie terugkrijgt en of er invloed is op de werking van andere geïnstalleerde apps. Je gebruikt Visualize dus op eigen risico!

Visualize brengt de volgende modificaties aan:

  • AppStore-icoon voor de Installer;
  • Installer krijgt de naam AppStore toegewezen;
  • Nieuw iTunes-icoon, zoals in firmware 2.0;
  • Nieuw Calculator-icoon, zoals in firmware 2.0;
  • Versienummer op About-scherm wordt 2.0.

Heb je eerder één van de genoemde modificaties gebruikt, dan zul je die eerst moeten deïnstalleren. Na installatie van Visualize 2.0 zul je de nieuwe iconen op je SpringBoard zien en kun je via Settings > General > About controleren dat het versienummer is aangepast.
Je installeert Visualize 2.0 via de source van AppleDailyTimes. Daarna vind je de app terug in de categorie met dezelfde naam. Over een paar dagen komt er nog een extra functie bij: een skin voor Installer, waardoor deze er ook na het opstarten exact zo uitziet als de AppStore!

Installeren: appledailytimes.com/installer

Via: AppleDailyTimes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:58
Categorie Jailbreak
Onderwerp firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.