AllThingsD: ‘iPad mini krijgt eigen evenement in oktober’

Apple presenteert volgens All Things D de iPad mini in oktober, een maand nadat de nieuwe iPhone is onthuld. Dit beweren verschillende anonieme bronnen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iPad miniApple gaat twee aparte evenementen organiseren om de nieuwe iPhone en iPad mini aan te kondigen. Dat meldt AllThingsD op basis van verschillende bronnen. De iPad mini zou volgens AllThingsD ergens in oktober worden onthuld. Eerder deze week speculeerden Apple-kenners John Gruber en Jim Dalrymple nog over een apart evenement voor de iPad mini, in plaats van een gelijktijdige onthulling met de nieuwe iPhone. AllThingsD’s bronnen beweren dat Apple dit ook daadwerkelijk van plan is.

AllThingsD baseert zich op het moment nog op bronnen. De evenementen op 12 september en in oktober moeten allebei nog door Apple bevestigd worden. Vaak stuurt Apple voor dergelijke evenementen uitnodigingen naar de pers. AllThingsD heeft echter een goede reputatie wat betreft het ontdekken van Apple-evenementen voordat ze zijn aangekondigd.

Het lijkt logisch om de iPad mini pas na de nieuwe iPhone te presenteren. Hierdoor zouden de twee nieuwe iDevices elkaar niet de wind uit de zeilen kunnen halen tijdens de verkoop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2012, 21:25
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen evenement, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.