Reacties voor: Verkooprecord bij pre-order van iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Volgens Apple is er een recordaantal iPhones besteld, toen afgelopen nacht voor het eerst pre-ordermogelijkheid open ging. Ook bij operators was het topdrukte.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 35 reacties

  1. Ik had gedacht dat de 6 meer zou worden verkocht dan de plus.

  2. Hoelaat is de iPhone 6 (Plus) te bestellen via de online Apple Store op 26 september hier in Nederland, vanaf middernacht of pas in de ochtend?

  3. Nou dat betekend hier in NL 1 dag te laat met bestellen zit je al op 6 weken. Ben echt benieuwd.

  4. Dat wordt dus wakker blijven om twee 6 plusjes te bestellen! Ik hoop op een pre order voor de Nederlandse Apple stores!

  5. Ach ik mag in Januari (met een beetje geluk december) een nieuwe telefoon dus dan is hij hopelijk een beetje op voorraad 🙂

  6. Origineel geplaatst door dirk
    Ik had gedacht dat de 6 meer zou worden verkocht dan de plus.

    Dat dacht ik dus ook. Dat mensen die 5,5-inch veel te groot vinden en eerst één trapje omhoog willen qua schermgrootte. Maar ik hoor veel geluiden van: doe maar maar de 128GB Plus!

    Zelf heb ik trouwens de 64GB iPhone 6 Plus gereserveerd bij de Apple Store in Dusseldorf. Iemand van de redactie moest toch zo’n grote hebben.

  7. Ik had ook verwacht dat de iPhone 6 plus minder populair ging zijn maar blijkbaar was ik niet de enige die hem wou.
    Ik heb de iPhone 6 moeten pre-orderen want de 6 plus was al verkocht… moest iemand nog een 6 plus over hebben en van België zijn laat het mij zeker weten! Ben bereid voor meer te betalen.

  8. Net zoals de Keynote was de preorder ook drama.

    Vanaf 9 uur zat ik klaar een iPhone aan te schaffen en pas om half 12 was de Apple Store online.
    Tip voor mensen die de iPhone online gaan bestellen in NL;
    Gebruik de Apple Store App!! Daar was de Apple Store wel direct bereikbaar. Helaas bood de App alleen de iPhone met een mobiel abonnement aan, en ik had juist de contractfree iPhone nodig.

  9. Heb hem voorbesteld bij vodafone winkel, hij zei wel weet niet hoeveel en wanneer hij binnen is stond wel op 1 met 6 64gb. Bij de 5 stond ik ook op 1 wel de 64gb toen zal mij benieuwen.

  10. Is het nu nog wel verstandig om naar duitsland af te reizen zonder reservering?

  11. Geloven jullie dit nou echt??? Beetje naïef, jongens…

  12. @Micky: Wie is hier nu naïef….

  13. Ik heb er net eentje in Parijs besteld, vertrek in Antwerpen rond 03:00, haal hem op aan de opera store, 8-9 uur, er rij dan terug naar Antwerpen. Namiddag gewoon werken;-)
    Iemand zin om mee te gaan…

  14. Maar het is dus gewoon mogelijk als hollander in parijs de telefoon te kopen als je een preorder plaatst??

  15. @Eric: Geen idee. Jij?

  16. Gewoon paar weken wachten is niet het einde van de wereld.

    Kun je nog research doen op internet, ervaringen lezen en kijken naar de onderlinge prestaties.

  17. Was dat voorgaande jaren ook al zo dat mensen bij een Apple Store in Duitsland bijvoorbeeld van te voren een nieuwe iPhone konden bestellen?
    Mensen die gaan toch snachts voor een Apple Store (in Oberhousen of Düsseldorf) slapen als er een nieuwe iPhone uitkomt?
    Dat zou dan niet nodig zijn als je gewoon één kunt bestellen…
    Dan leggen ze m voor je aan de kant en kun je m gewoon ophalen op de dag van de release.

  18. Dinsdagavond was de website van iCulture een rouwregister met al die huilie huilie pieten. Nu gaan ze massaal de 6 plus reserveren. Ongelooflijk dit…

  19. Denk dat dit allemaal geschreven wordt om de hype nog groter te maken en de mensen het idee geven dat ze er echt snel bij moeten zijn, en dan wel voor de Plus want die is extreem gewild (en levert apple meer op) dus dat wil iedereen om erbij te horen. En het is een beetje een sneer richting Samsung (die leest dit die artikelen ongetwijveld ook). Ik ga ervan uit dat je de 26e rustig naar een van de stores kan gaan en je exemplaar kan kopen. Zo doe ik het teminste, en anders wacht ik gewoon.
    Dat nu de plus massaal besteld word is inderdaad hypocriet, aangezien 99 procent samsung finaal de grond in trapte toen ze met de Note kwamen.

  20. ik vind de vormgeving een stapje terug en wat conventioneel als je’t mij vraagt, jobs keuze was het vast niet. hetzelfde geld voor de apple watch, die lijkt in de verte wat op de iphone gs. dit was weliswaar een mooi in de hand liggend model maar jony mist blijkbaar wel de strakke hand van the master…?

  21. @Rich: Snapt het.
    Allemaal ‘make believe’. Waarschijnlijk is het tegendeel over de 6 plus zelfs waar en gooit Apple er daarom dit persbericht uit.

    Ik koop de 6 ook. Maar blijf aub allemaal op deze wereld en denk zelf een beetje na.

  22. Valt mij nog wel mee, 7-10 werkdagen levertijd op een iPhone 6 normaal.

    Ik ga eerst een maandje wachten en koop hem daarna. eerst even de reviews bekijken.

  23. @dirk: idool zo omdat daar een veel grotere voorraad van is.

  24. @NaviPhone: Amen to that;-)

  25. Origineel geplaatst door Rudy
    Ik heb er net eentje in Parijs besteld, vertrek in Antwerpen rond 03:00, haal hem op aan de opera store, 8-9 uur, er rij dan terug naar Antwerpen.

    Moeder de vrouw en haar vriendinnen hebben hun iPhone 6 Plus in de Apple Store Paris Opéra gereserveerd. Die stappen vrijdagochtend in Liège-Guillemins op de Thalys naar Paris Gare du Nord om hun spulletjes af te halen. Dan nog wat gaan shoppen en lunchen in Le Télégraphe. En dan weer naar huis. Een “uitje” noemen die meiskes dat. 😉

  26. Iedereen vond hem niet mooi. Iedereen zeiken, maar toch weer verkooprecord??

  27. Er is altijd schaatste bij een Apple release, dat hoort bij de verkoop strategie

  28. @Gonny van der Zwaag: De 6 Plus is dan wel als eerste “uitverkocht”, dat betekent natuurlijk niet gelijk dat dit model de populairste is! Als Apple 1 miljoen 6 Plus phones heeft en 10 miljoen 6 phones, dan is de 6 nog steeds het populairste. Neem in het achterhoofd ook de vele berichten over productieproblemen met de 6 Plus – daar zijn er waarschijnlijk veel minder van in voorraad.

    We zullen binnenkort wel van Apple horen hoeveel er precies van elk model verkocht zijn.

  29. Ik wacht toch liever een maandje of twee. Dan is er een nieuw voorraad en weet ik zeker dat ik een goed model heb. De eerste problemen zullen te zien zijn in de eerste productie en gaan ze bij een volgende direct aanpassen.

    Dus voor mij even geduld en dan weet ik zeker dat ik een goed toestel heb, zonder kinderziektes.

  30. @Rudy: Veel succes met werken man.. Sacrifice to win 🙂

  31. Ik heb mock-up gemaakt van de iP6 en iP6+, met dank aan iCulture.

    iP6+ voelt duidelijk als beste aan. iP6 lijkt klein in verhouding tot de iP6+ (en dan hebben we het maar niet over de iP5)

    Hoewel ik het nooit dacht te zeggen; de lengte doet er niet toe, de breedte hier dus wel.
    de iP6+ voelt heel natuurlijk aan. Het ligt perfect in je hand.

    Mijn keuze is duidelijk: de iP6+ en dan toch wel de 128Gb.
    Is een rib uit je lijf, maar……

  32. Idd ik heb al kunnen genieten van de kinderziektes van iphone 5 : (geheugen opfrissen)

    – bij het openen van de doos was er al een kapje in de zijkant

    – na iets meer dan een jaar : batterij defect

    – na 1,5 jaar screenslot bovenaan defect (deden moeilijk over de garantie, de apple garantie was maar 1 jaar…)

    – vervangtoestel gekregen nu pas in augustus, kreeg wellicht een (weer) slecht toestel : mijn zoon deed er een plastic hoesje om. Na een maand deed hij het eraf. De achterkant was helemaal beschadigd. De lak plakte in het hoesje. (foto’s zie forum!)

    Het ergste was de uitleg bij de reparatiedienst. Nog NOOIT gehoord van dergelijke problemen. (internet staat vol). Was de fout van het hoesje. Moest in de winkel waar ik het gekocht had reclameren. Ook “cosmetica” ? probleem.

    Ter goeder trouw doen we steeds een hoesje over onze iphones, ipads, maar om er nu achter te komen dat het gebruik van een hoesje schade kan berokkenen aan de backcover. Daar kan ik heel moeilijk bij.

    Tip : koop een apple hoesje. Inderdaad de lederen zijn vanbinnen zacht…

    Sorry, zelfs als apple fan, ik ben ontgoocheld in de eerste iphone 5.

    Toch iets positiefs :

    Nu iphone 5S perfect.

  33. Ik begrijp niet dat mensen massaal zo’n grote telefoons willen. Ja het is handiger met internetten, gamen en video maar hè moet hem altijd met 2 handen bedienen.

    Voor mij is de iPhone 6 te groot en als vervanging van mijn iPhone 4s wordt het nu een iPhone 5s. Deze kan ik nog net met 1 hand bedienen en ik vind hem ook stijlvoller dan de iPhone 6.

    Jammer dat Apple zijn “common sense” zoals ze het in de iPhone 5 video zijden lijkt te verliezen. Apple is een volger in plaats van leider geworden. Hopelijk vind Apple zichzelf weer terug en brengen ze over een paar jaar een IPhone 7 mini uit voor de groep mensen die hun telefoon toch echt met 1 hand wil kunnen bedienen.

  34. Origineel geplaatst door Micky: Geloven jullie dit nou echt??? Beetje naïef, jongens…

    Ehm ja?

    Het is sinds 2007 de grootste iPhone update, dus ik denk inderdaad dat Apple, ondanks de forse prijzen, flink zal verkopen.

  35. Ik begrijp niet dat men dacht dat de plus niet populair zou zijn. Ik zat met smart te wachten op een grote iphone. Anders loop je met 2 apparaten in je tas (iphone + ipad mini). Apple heeft te lang vastgehouden aan het klein houden van het scherm. Eindelijk verstandig geworden. Mooi toestel. Ik hoop er volgende week een te kunnen bestellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.