continuity sms

Continuity voor SMS-berichten pas vanaf oktober in iOS 8

Continuity voor SMS en MMS komt pas in oktober beschikbaar, zegt Apple op de eigen website. De functie zou eerst deel uitmaken van iOS 8.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

continuity smsiOS 8 komt weliswaar op 17 september beschikbaar maar dat betekent niet dat meteen alle beloofde functies zullen werken. Het typen van een sms- of mms-bericht op andere apparaten dan de iPhone werkt pas vanaf oktober. Dat blijkt uit nieuwe informatie op de website van Apple. iOS 8 bevat de functie Continuity, waarbij je een ontvangen SMS-bericht ook op je iPad of Mac kunt beantwoorden. In de eerdere beta’s van iOS 8 en OS X Yosemite was deze functie gewoon aanwezig en werkte eigenlijk prima. Toch heeft Apple de functie nu weggehaald uit de iOS 8 Golden Master. De website van Apple meldt nu: ‘Komt in oktober’.


Update: lees ook ons artikel Sms doorsturen van iPhone naar Mac en iPad: zo werkt het

Ervaringen op forums wekken de indruk dat de functie de afgelopen dagen is uitgeschakeld op de servers van Apple, waardoor betatesters het niet meer kunnen gebruiken.

apple-sms-continuity

Continuity is een van de grote verbeteringen in iOS 8 en werd aangekondigd op de WWDC-conferentie. Je kunt activiteiten die je op de iPhone bent begonnen voortzetten op de iPad of Mac en omgekeerd. Zo zou je een telefoongesprek voortaan op de Mac kunnen beantwoorden. Voor het uitwisselen van sms’jes met de iPad zul je dus nog even moeten wachten, totdat Yosemite beschikbaar is. We verwachten de definitieve release daarvan in oktober.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 oktober 2014 om 10:35
Onderwerpen
,
Categorie
iOS
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.