Lens Tab 2

Nederlandse plakstrip beschermt iPhone 6-camera

De Nederlandse Lens Tab beschermt de uitstekende iPhone 6-camera tegen schade, door de iPhone met een plakstrip dikker te maken.

Lens Tab 1De iPhone 6 is nog dunner dan zijn voorgangers, maar dat is niet zonder nadelen: de camera van de iPhone steekt nu namelijk een beetje naar buiten. Flink wat toekomstige iPhone 6-bezitters zijn daarom bang dat de lens wordt beschadigd als je de iPhone neerlegt, of dat hij raar heen en weer kantelt. Daar heeft Nederlander Joost van Dongen een oplossing voor gevonden: een speciale ‘Lens Tab‘ voor de iPhone 6.

Joost’s plakstrip is gemaakt van plastic en moet bovenop de iPhone worden bevestigd. Hiermee steekt de volledige bovenkant van de iPhone 6 uit, in plaats van enkel een lens. Zo blijft hij steviger liggen op een plat oppervlak en rust de volledige iPhone niet op de cameralens.

De Lens Tab is op Kickstarter te bestellen voor 15 euro op Kickstarter. Voor dat bedrag krijg je er drie toegestuurd. Joost moet alleen nog wel 50.000 euro inzamelen voordat de Lens Tab een succes is en je geld wordt afgeschreven.

Joost’s oplossing is creatief, maar je kunt je afvragen of er niet een meer voor de hand liggend alternatief net zo goed werkt: een iPhone-case. Menig iPhone-bezitter zal immers straks een hoesje om zijn iPhone doen, waardoor de camera ook niet meer zo ver zal uitsteken.

Lens Tab 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2014, 20:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, iPhone 6, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.