Reacties voor: iPhone 5c kopen? Dit zijn de prijzen

De verkoop van de iPhone 5c is gestart in Nederland. Wat gaat 'ie kosten bij de verschillende providers? Het meest complete overzicht.
Lees het complete artikel → iPhone 5c kopen? Dit zijn de prijzen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Als ik er een koop bestel ik hem uit Amerika de 5c daar vel goedkoper

  2. Origineel geplaatst door studioyent
    Als ik er een koop bestel ik hem uit Amerika de 5c daar vel goedkoper

    Haha denk je dat? Houd je wel rekening met lokale salestax, invoerrechten en andere toeslagen? De prijs die je in NL ziet is inclusief btw. Die in Amerika niet. Zie dit artikel.

  3. Voor de Iphone 5c liefhebbers. Verkrijgbaar voor €499,- bij Groupon.. Wordt rond 8 november geleverd.

  4. Ik weet niet hoe dit bij de anderen zit, maar dit artikel is onleesbaar in de icultureapp. In welk programma maken jullie in vredesnaam die vergelijkingstabelletjes?

  5. Instap abonnement bij KPN al 55 euro per maand, en dan heb je maar 500mb internet.. Waar gaat het toch heen.
    Woonden we nu maar in Frankrijk, alles onbeperkt voor 30 euro, ook internet!

  6. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Origineel geplaatst door studioyentAls ik er een koop bestel ik hem uit Amerika de 5c daar vel goedkoperHaha denk je dat? Houd je wel rekening met lokale salestax, invoerrechten en andere toeslagen? De prijs die je in NL ziet is inclusief btw. Die in Amerika niet. Zie dit artikel.

    Niemand betaalt invoerrechten. Iedereen loopt er gewoon de douane mee door. En ja dan is het veeeeeeel voordeliger om deze in de VS te kopen

  7. Net bij Vodafoneshop geweest. Hadden een reserveringslijst sinds deze week. Stonden nog 15 man op die ze af hadden moeten bellen. Hadden van elk model maar 1 of 2 binnen gekregen. Maar reserveringslijst was alleen voor het 16GB model. Hadden de 32 en 64 nog in alle kleuren. Dus nu blij met de 32 GB Silver a €47 p/m onbeperkt bel/sms en 2 GB internet.

  8. Origineel geplaatst door v8x
    Niemand betaalt invoerrechten. Iedereen loopt er gewoon de douane mee door. En ja dan is het veeeeeeel voordeliger om deze in de VS te kopen

    Ok, maar hoeveel kost bij jou een vliegticket naar Amerika dan?

  9. Bij bol.com 649,- morgen in huis
    Alle kleuren

  10. LMAO De iPhone 5 S en iPhone 5C bij T-Mobile hebben de zelfde prijzen. Ik kan me nog herinneren dat ik maar 290,- heb betaald voor mijniPhone 4 met 2 jarig abo. Sindsdien ben ik er lekker van af en zet ik elke maand een btje geld bij om he toestel lost te halen terwijl ik een sim only abo hebt. VOILA!
    Donder op met -mobile.

  11. Origineel geplaatst door Berry Jansen
    Bij bol.com 649,- morgen in huis Alle kleuren

    niet de 32Gb maar de goedkopere 16Gb die overal 550 kost (zie prijzen op tweakers) kost bij bol gewoon 100 euro duurder, wat zullen ze veel toestellen weer retour krijgen als men daar achter komt

  12. Bij mij zijn de tabellen in de app ook niet leesbaar. Dat kunnen jullie beter…

  13. Vandaag voor mijn dochter een iphone 5c 32 gb gekocht in de Carrefour. Ik heb 634 betaald. Wou het eerst kopen in de online store maar dan dacht ik er plots aan dat ik nog veel spaar en pluk aankoopcheques had liggen (visa en mastercard). Ik mocht er 13 (van 5 euro) afgeven….

  14. €499 voor een witte iPhone 5c bij groupon! Deze deal is nog drie dagen geldig! 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.