Nederlandse en Belgische Apple Stores offline voor verkoop iPhone 5s en iPhone 5c

De Nederlandse en Belgische Apple Stores zijn tijdelijk offline in aanloop naar de verkoop van de iPhone 5s en iPhone 5c.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple store offlineHet is zover! De online Apple Store is zojuist offline gegaan, zodat Apple zich kan voorbereiden op de verkoop van de iPhone 5s en iPhone 5c. Vannacht rond middernacht wordt verwacht dat de verkoop officieel van start gaat, al wilden Apple-medewerkers daar eerder vandaag nog niets over kwijt. De verkoop gaat van start in de Apple Stores in Nederland, België en een reeks andere landen. In Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk waren de iPhone 5s en iPhone 5c al eerder te koop.


De prijzen van de iPhone 5s en iPhone 5c waren al enige tijd bekend. Behalve bij de Apple Store kun je vannacht ook terecht bij diverse providers. Wil je de nieuwe iPhones bij de Apple Store in Amsterdam halen, dan zul je moeten opschieten. De wachtrij is sinds vanmiddag behoorlijk gegroeid. Later vannacht kun je ook aanschuiven, maar dat betekent wel dat je vrijdag tot ver in de ochtend op je beurt zult moeten wachten. De verkoop gaat om 8:00 uur van start.

Wie liever in bed kruipt en het niet erg vindt om een paar dagen te wachten, kan beter online bestellen. Vanaf middernacht start de verkoop bij KPN, Hi, Vodafone en later vannacht ook bij T-Mobile. De Belgische operator Mobistar zal vrijdagochtend starten met de verkoop. Zodra we de prijzen weten laten we dat weten, want de prijzen van iPhones met abonnement zijn voor het eerst in jaren niet vooraf bekendgemaakt.

Mocht je van plan zijn om de iPhone vannacht online te bestellen, dan zouden we het waarderen als je dat via onze linkjes doet. Kost jou niets extra’s en helpt ons bij het draaiend houden van de website. Alvast bedankt!

Verder reageren kan onder ons nieuwe artikel Verkoop iPhone 5c gestart, dit zijn de prijzen.

Meerdere mensen (1, 2) meldden vannacht dat hun bestellingen bij de Apple Store werden geannuleerd. Het gaat in alle gevallen om mensen die met iDeal hebben betaald. Apple zal het bedrag binnen enkele dagen terugstorten en raadt aan om een nieuwe bestelling met creditcard te plaatsen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

66 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.