Reacties voor: Verizon verwacht iPhone 5 in de herfst

Toekomstig Verizon CEO Lowell McAdam verwacht dat Apple de iPhone 5 in de herfst gaat aankondigen. De late lancering is ook een reden waarom de omzet van Verizon tegenvalt.
Lees het complete artikel → Verizon verwacht iPhone 5 in de herfst

Reacties: 27 reacties

  1. Sorry Gonny, maar dit soort artikelen beginnen een beetje irritant te worden.

    Natuurlijk kunnen jullie er ook niks aan doen, maar de laatste tijd is er niets als verwachtingen en dergelijke.

  2. In US is het logisch dat video meer data eist. Dat is daar erg groot. Is alles terug te bekijken voor niks.

  3. Inderdaad, Apple mag nou wel eens laten weten wanneer ze de nieuwe iPhone gaan aankondigen, dit onduidelijke speculeren wordt iedereen moe van. Als ze nu trouwens met een of andere 4GS komen kunnen ze helemaal de pot op om het zo maar te zeggen.

  4. Sorry Rick, maar dit soort reacties beginnen een beetje irritant te worden.

    Als jij dit niet boeiend vindt, sla dit artikel dan gewoon over!

  5. @Gonny van der Zwaag: bedoel je met dat nieuwe gerucht dat de iPhone 5 op 5 oktober voor Nederland uitkomt en op 5 september voor de VS?

  6. Origineel geplaatst door JayWheel
    @Gonny van der Zwaag: bedoel je iPhone 5 op 5 oktober voor Nederland en 5 september voor de VS?

    Laat ik in die periode nou net in de States zitten 🙂

  7. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Gonny, maar dit soort artikelen beginnen een beetje irritant te worden.

    Natuurlijk kunnen jullie er ook niks aan doen, maar de laatste tijd is er niets als verwachtingen en

    Dit doet me nu direct denken aan jullie artikel een paar maand geleden over de ‘stadia van de geruchten omtrent de iPhone’, we zitten duidelijk in het stadium waarin we de nieuwtjes beu beginnen te worden 😀

  8. De Iphone4 kan nog net mee tussen de concurrentie van Samsung maar veel langer moet het niet meer duren want op dit moment blaast Samsung de Iphone qua prestaties weg . Het is alleen Android wat minder is als IOS maar met de volgende update van android is ook dat verholpen .
    Status van Apple is mooi maar je kan er geen jaar op teren in het huidige hitech tijdperk

  9. T wordt tijd dat er eentje int wild wordt gevonden… In een bar/kroeg om maar een voorbeeld te geven:) een datum interesseert me nog zo niet… Specs en vernieuwingen en design.. Laten we daarmee beginnen.

  10. Origineel geplaatst door piet
    De Iphone4 kan nog net mee tussen de concurrentie van Samsung maar veel langer moet het niet meer duren want op dit moment blaast Samsung de Iphone qua prestaties weg . Het is alleen Android wat minder is als IOS maar met de volgende update van android is ook dat verholpen.

    Er zijn nog wel meer zaken die ik niet geweldig vind aan de Galaxy SII, de slechts 800×480 resolutie icm een 4,3″ scherm. Oftewel, je kunt de pixels tellen op een halve meter.

    Laat Samsung nou éérst eens met een Retina achtige resolutie komen, pas dan maken ze indruk op mij.

  11. Dit is nog erger dan een schoonmoeder, die stomme geruchten “nieuwtjes” .
    We zien het wel en tot die tijd lekker boeien.

  12. Origineel geplaatst door Apple740
    Er zijn nog wel meer zaken die ik niet geweldig vind aan de Galaxy SII, de slechts 800×480 resolutie icm een 4,3″ scherm. Oftewel, je kunt de pixels tellen op een halve meter.
    Laat Samsung nou éérst eens met een Retina achtige resolutie komen, pas dan maken ze indruk op mij.

    Duidelijk dat je een fanboy bent, want de Samsung galacy SII is op dit moment gewoon de beste telefoon en samen met de iphone4 het helderste scherm. Maar dat had Samsung al bij de galaxy 1 dus loopt Apple in dat opzicht achter samsung aan. Apple heeft een te grote pet van zichzelf op. Betekent niet dat ik iets anders wil dan een iPhone maar het moet een keer fout gaan…

  13. @Cerberus: Ik lees de artikelen met plezier, maar laat er nu iets zijn wat al vastgelegd staat.

    @Gonny van der Zwaag: Dat begrijp ik ook, en zoals ik al zei, ik lees al jullie artikelen met plezier, maar het zijn zoveel geruchten de laatste tijd, waar we (bijna) niets aan hebben voordat het officieel aangekondigd is, snap je?

  14. Ach wee en nog meer geklaag.

    Stel nou dat IPC deze zaken niet vermeld, gaan we dan weer zeuren dat IPC verstoken blijft van info waardoor IPC niet meer interesant is om te volgen?

    Jongens en meisjes kom op, Appel speelt zijn spel zoals altijd. Ze creeren een hongerige markt, zodat omzet gegarandeerd is zodra het product op de markt komt.

    So don’t shoot the messenger, sla het artikel over als het niet bevalt, er is voldoende ander leuk nieuws op IPC.

  15. Apple is dom bezig met het verspelen van de voorsprong die ze hadden op concurrenten. Mijn 2 jarige abonnement loopt deze maand af. En met een amoled samsung galaxy s2 en de htc evo 3d en samsung infuse 4g zijn er al een aantal serieuze concurrenten. Ik wacht tot augustus en indien er dan niet meer info is over de iphone 5 haal ik een van de concurrenten.

  16. Aan de ene kant zijn de vele geruchten soms wel irritant. Echter als de topman van de (bijna) belangrijkste operator van de VS verteld over zijn idee wanneer de nieuwe iPhone komt dan is dat wel degelijk nieuws. Belangrijker dan de zoveelste Chinese vage site. Bovendien verplicht niemand je om de artikelen te lezen. De kop zegt vaak genoeg waar het over gaat. Anders lees je de eerste vijf zinnen en klik je weg als het artikel niet interessant genoeg is.

  17. Origineel geplaatst door Tom
    Duidelijk dat je een fanboy bent, want de Samsung galacy SII is op dit moment gewoon de beste telefoon en samen met de iphone4 het helderste scherm. Maar dat had Samsung al bij de galaxy 1 dus loopt Apple in dat opzicht achter samsung aan. Apple heeft een te grote pet van zichzelf op. Betekent niet dat ik iets anders wil dan een iPhone maar het moet een keer fout gaan…

    Daarin moet ik je toch ongelijk geven, het scherm van de galaxy s1 was zeker niet feller dan die van de iphone 4, eerder slechter. Ook de kleuren waren slecht. Het display van de iPhone 4 is nog altijd beter qua resolutie etc.

  18. @Patrick omdat jouw abo in Augustus afloopt is Apple dom bezig??
    Als je geen geduld hebt en “zomaar” overstapt naar een achterliggend ander merk ben je geen fan.
    Succes kerel.

  19. @Tom: Ik denk niet dat Apple een te grote hoge pet van zichzelf op heeft. Wat versta jij onder een helder scherm? Op schermresolutie (naar mijn mening een van de belangrijkste aspecten aan een smartphone) loopt Samsung nog altijd achter. Evenals de bouwkwaliteit en ja, ook het besturingssysteem (maar dat is mijn persoonlijke mening). Bovendien is de iPhone 4 een stuk ouder dan de SII en ook ouder dan de SI dacht ik. Ik verwacht dat Apple met de volgende iPhone weer een voorsprong neemt op de concurrentie (zoals altijd). Het zal misschien niet zo’n grote sprong voorwaarts zijn als bij de iPhone 4, maar ik verwacht (zeker icm iOS 5) een mooie innovatie. Kijken hoe snel HTC en Samsung dat weer kunnen kopieren.

  20. iPhone 5 komt dit jaar niet uitttttttttttt !!!, is uitgesteld vanwege technische mankement in de toestel, zegt T-Mobile !!.

  21. @patrick: Met alle respect voor jouw mening en gevoelens: ik denk niet dat Apple daar wakker van ligt. Je hoort heel vaak mensen roepen dat Apple ‘achter de feiten aanloopt’ of iets van die strekking, wanneer het ze even allemaal niet uitkomt. Tot op heden is het Apple geweest die het hele concept van de smartphone opnieuw heeft uitgevonden en verbeterd. Ik ben zeker geen Apple fan, maar dit lijkt me een feit waar je niet omheen kunt. Als ze dan wat meer tijd nodig hebben voor een volgende release (terwijl de iPhone 4 nog op zijn sloffen mee kan; getuige de verkoopcijfers) is het een beetje bekrompen om dan meteen ‘af te haken’ he?

  22. Hoe bedoel je HTC kopiëren ze hebben een eigen model ….

  23. De door jullie vertaalde quote klopt niet. Ik stel voor dat jullie voortaan de originele quotes bij jullie eigen Nederlandse vertaling te plaatsen. Dan weet iedereen die de taal van originele quote begrijpt, wat er daadwerkelijk staat.

  24. Origineel geplaatst door Tom
    Origineel geplaatst door Apple740 Er zijn nog wel meer zaken die ik niet geweldig vind aan de Galaxy SII, de slechts 800×480 resolutie icm een 4,3″ scherm. Oftewel, je kunt de pixels tellen op een halve meter. Laat Samsung nou éérst eens met een Retina achtige resolutie komen, pas dan maken ze indruk op mij.Duidelijk dat je een fanboy bent, want de Samsung galacy SII is op dit moment gewoon de beste telefoon en samen met de iphone4 het helderste scherm. Maar dat had Samsung al bij de galaxy 1 dus loopt Apple in dat opzicht achter samsung aan. Apple heeft een te grote pet van zichzelf op. Betekent niet dat ik iets anders wil dan een iPhone maar het moet een keer fout gaan…

    Samsung produceert een aantal mooie telefoons, maar de iPhone 4 heeft een veel hogere helderheid dan de Galaxy S ll.

  25. Het mooie aan zulke artikelen zijn de reacties die erna komen. Altijd weer vermakend om te lezen =P

  26. Of ze introduceren hem enkele dagen voor hij uit komt.. Als ‘wraak’ vanwege wat vorig jaar gebeurd is.. Zelfs al zouden ze hem in de herfst uitgeven dan hebben ze nu echt wel al een werkend apparaat..

  27. @Rick Kerkhof – Tja, ik verzin het niet zelf. Heb alweer een nieuw gerucht in de pijplijn… maar eerst wat serieuzer nieuws tussendoor. Voor het geval je het je afvraagt: het is niet mijn stokpaardje, maar we zullen er toch regelmatig aandacht aan moeten besteden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.