Reacties voor: Vakantieboek: ‘Always On’ over de impact van de iPhone op altijd-alles-overal

Always On is een nieuw boek, waarin de impact van de iPhone wordt besproken op de smartphonewereld. Auteur Brian Chen van Wired.com beschrijft hoe we altijd en overal alles kunnen doen, dankzij de iPhone en welke impact dit had op overige smartphones.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. #herkenbaar

  2. persoonlijk vind ik de mac voor oudere/niet ervaren personen. niks voor mij… hun zoveelste poging met mission control om hun vensters te beheren, en eindelijk fullscreen…

    doe mij maar een mooie taakbalk (:

  3. En onder alle leden van iphoneclub.nl verloten we 3 exempla……

    nee?

  4. iPhone ja, iPad ja, Apple tv (2) misschien binnenkort in de slaapkamer maar een Apple pc/laptop nee en ook in de toekomst niet. Zoals een eerdere schrijver zei, leuk voor onervaren gebruikers maar zodra je meer wilt kan het niet. Gewoon een Linux bak met een Windows virtual box en je kan alles. Verder is Apple gewoon te duur vind ik voor de specs die hè krijgt.

  5. Geen e-boek, nee? 🙁

  6. Interessant… !

    In mijn hobby periode was windows best leuk… en sinds ik een mac heb is al het gezeik, gefix en getweak gewoon vrije tijd geworden.
    Dat is de meerprijs van ‘n Apple meer dan waard!

    Volgens mij is Mac OS niks voor nerds, en juist wel voor gevorderde mensen. Zoals Steve al zegt… it just works!

  7. Lol. Mac voor ‘niet ervaren gebruikers’? Ja, daar is het heel leuk voor. Maar voor de ‘wel ervaren gebruiker’ is het ook zeer interessant – 1000x beter dan Windows (en ik kan het weten… ik ben linux systeembeheerder, gebruik thuis altijd OSX en op m’n werk altijd Windows).

  8. @Bert Plat: E-book is er wel: te downloaden op bol.com!

  9. Lol het gaat over de revolutie van de iPhone en hij komt nieteens uit als iBook 😛

  10. @Stang65: Bedankt voor de tip! Het ebook kost wel €18,99 bij Bol.
    In de VS zal je het vast wel als ebook kunnen krijgen bij Amazon. Hier komen ebooks altijd een jaar later en ze blijven duurder dan papier.

  11. Origineel geplaatst door Blogem
    Lol. Mac voor ‘niet ervaren gebruikers’? Ja, daar is het heel leuk voor. Maar voor de ‘wel ervaren gebruiker’ is het ook zeer interessant — 1000x beter dan Windows (en ik kan het weten… ik ben linux systeembeheerder, gebruik thuis altijd OSX en op m’n werk altijd Windows).

    Cool ! Een systeembeheerder met een afgewogen mening! Hulde.
    Mijn MacBook pro gaat zeer binnenkort in bestelling, eindelijk exit Windows…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.