Reacties voor: Update voor MobileMe Control Panel (Windows)

Apple heeft een update voor het MobileMe Control Panel uitgebracht. Hiermee is er verbeterde ondersteuning voor het synchroniseren van grote hoeveelheden contactpersonen en is het niet meer mogelijk om je gegevens met MobileMe èn een Exchange-server te synchroniseren.
Lees het complete artikel → Update voor MobileMe Control Panel (Windows)
Jonathan -

Reacties: 24 reacties

  1. Wie gebruikt er onder ons Mobile Me?

    Ik toch niet!

  2. Ik wel. Gratis trial naast exchange van kantoor 😉

  3. Ik gebruik mobile me en het werkt al perfect bij mij. Deze update doet dan ook niet zoveel voor mij.

  4. Ik vind jammer dat er zon hoog (voor mij hoog) prijskaartje aanhangt, had het anders graag willen gebruiken..

  5. MobileMe werkt prima, via iPhoto ook een prima manier om foto’s te publiceren. Daar heb je wel een Mac voor nodig.
    Het mooie is wel dat Apple alles naadloos met elkaar verbindt.

    🙂

  6. Origineel geplaatst door The QuoteIk vind jammer dat er zon hoog (voor mij hoog) prijskaartje aanhangt, had het anders graag willen gebruiken..

    Gebruik dan http://www.mail2web.com , een prima gratis pushmail en pushagenda.

  7. Ik gebruik nu MobileMe sinds het allereerste begin. Het werkt al met al vrij aardig, alleen is het de laatste tijd soms erg traag. Ook de bug dat het syncen van verjaardagen met MobileMe tussen me.com/iPhone en je Outlook contacts niet goed gaat vanwege Daylight Saving Time begint behoorlijk te irriteren, zeker omdat er vanuit Apple niets aan gedaan wordt om dit te verhelpen.

    Mijn conclusie van MobileMe tot nu toe: het is een onvolwassen product (nog steeds ja!) wat ik tot op heden niemand aan zal raden.

  8. Ik heb de Control Panel maar weer geïnstalleerd. Net als de vorige “verbetering”. En ik hoopte dat dit keer mijn Agenda van MobileMe en mijn iPhone wilden synchroniseren met Outlook 2003 (XP). Maar helaas, ten einde raad heb ik nog aangevinkt dat ie dan maar de gegevens van mijn pc NAAR MobileMe kon synchroniseren. Het hele synchronisatieverloop ging goed, hij zegt dat de laatste sync op 3/10 was. Maar hij heeft noch de gegevens van Outlook geupload, noch de gegevens uit mijn Agenda in MobileMe naar Outlook gesynct.
    De MobileMe Control Panel gaf hiervoor altijd aan dat de gegevens van beide Calendars niet “consistent” zijn. Als ze bedoelen dat de agenda in Outlook niet up-to-date is naar die in de wolk, dan klopt dat, daar heb ik MobileMe voor.
    Ik heb uiteindelijk, om niet nog meer tijd kwijt te zijn aan die ellende, in de nieuwe Control Panel van MobileMe aangegeven dat hij de Calendar/Agenda niet meer moet synchroniseren, door het vinkje weg te halen. MobileMe werkt wel goed qua Agenda tussen de Cloud en mijn iPhone. Echt foutloos. Ik moet alleen Outlook niet meer gebruiken op mijn pc, en voor het overzicht naar MobileMe gaan. Ik heb hier ook al over gecorrespondeerd met Apple, maar dat is echt helemaal een crime. Nee, zoals gezegd, ik maak nieuwe afspraken op mijn iPhone die die automatisch synct met MobileMe (vice versa). En daar ben ik WEL blij mee.

  9. Alleen al het korte e-mailadres vind ik een pluspunt. Sinds ik de trial heb, kom ik er bijna niet meer vanaf. Ik denk, dat ik toch eind november ervoor ga betalen, als ik mijn MacBook krijg (en 20 EUR korting).

  10. Is het een programmaatje? Ik kan het nergens vinden! 😮

  11. Het is een site: http://www.me.com
    Via iTunes wordt dan zo’n klein programma’tje geinstalleerd, als je Windows hebt.

  12. Bij mij synct mobileme wel perfect tussen twee Mac’s en mijn zakelijke PC met Outlook. Vreemd dat dit bij sommige toch niet lekker loopt. Want zoals het bij mij werkt is het helemaal top!

  13. Ik vind het een heerlijke oplossing, al m’n contacten en agenda worden continu gesynched.. zonder exchangeoplossing = lekker goedkoop dus.

  14. Ik gebruik ook MobileMe. Werkt gaaf, alhoewel het geklungel met de verjaardagen (die steeds dubbel verschijnen) me wel begint te irriteren.
    Maar dat mail automatisch naar Me én naar Outlook komt is geweldig.
    Het updaten van het controlpanel is me bij 1.1 alleen niet gelukt. Apple software-update blijft maar melden dat er een update voor MobileMe is, ook na het updaten. Het lijkt potdorie da Appstore wel!
    Iemand een idee wat ik hieraan kan doen?

  15. Weet dat MobileMe niet werkt in de volgende situatie:
    – windows outlook
    – outlook contacten en calender synchronisren met outlook server

    Ergens heeft pple een beveiliging opgezet om dit niet te ondersteunen. Denk dat de limitatie komt van Outlook, die maar consistent kan synchronisren met één systeem.

  16. Werkt perfect! Overal worden m’n mails gepusht naar mijn iPhone en mijn calendar is altijd up to date!
    Fantastisch!

  17. Wat ik dus onzin vind is dat ie niet synct met Exchange. Mijn bedrijf laat niet toe dat ik de exchange toevoeg op mijn iPhone (enkel imap) dus MobileMe was een mooie oplossing geweest. Vreemde is wel dat wanneer ik iets toevoeg op mijn iPhone het wel zichtbaar wordt op Mobile Me en Exchange maar als ik iets toevoeg op Exchange enkel op mijn iPhone.

    Vreemde stuff.

    Arvid

  18. Is het ook mogelijk dit te testen (trial versie) zonder creditcard? en als je naar de winkel gaat koop je dan meteen het volledige paket? of kan je ook aldan niet tegenkorting die 3 maanden kopen?

  19. Iemand een idee?

  20. @Rene – Lijkt mij het beste gewoon even langs de winkel te lopen.

  21. Ik krijg het niet voor elkaar een bestaand emailadres te redirecten naar mijn mobile me account. Leek me handig mijn werkmail ook in mobile me te kunnen beheren.

    Heeft iemand daar een tip voor of hebben ze dat in mobile me geblokkeerd?

  22. OOk Mobileme aan geschaft ik snap niet helemaal waarom mensen dit duur vinden. je betaald ook een telefoon abbo van €30,- per maand dit is nog neit eens 7 euro per maand maar goed voor mij werkt het perfect

  23. ik heb net de trial geinstalleerd, maar weet iemand ook hoe ik de contacten uit mijn iPhone kan syncen met de trial? Lukt me tot op heden nog niet!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.