iPhone 3G in webwinkel Intertoys te vinden

De iPhone 3G wordt via de webwinkel van Intertoys te koop aangeboden. Athans, hij is nu al te reserveren. Op 21 oktober zullen de toestellen leverbaar zijn voor een prijs van €599,99.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

iPhone in Intertoys folderOp de webwinkel van Intertoys is sinds vandaag de iPhone 3G te vinden. Het gaat hierbij om het model met 8GB geheugen. Volgens de productpagina zullen de afbeeldingen asap worden toegevoegd. De beschrijving is verder (ook) nogal vaag: deze gaat alleen maar over MobileMe en de push-mogelijkheden. Of kinderen vanaf 6 jaar hier iets van zullen begrijpen is nog maar de vraag. De iPhone is op dit moment alleen via de webwinkel te reserveren en zal leverbaar zijn vanaf 21 oktober. Voor een prijs van €599,99 kan hij dan al van jou zijn.

Volgens de website zijn de 200 toestellen die ze in voorraad zullen hebben allemaal simlockvrij. Waarom ze alleen het 8GB-model van plan zijn te verkopen is niet bekend. Verder wordt er ook met geen woord gerept hoe het met de garantie zit, al zal dat gewoon, zoals de Nederlandse wet voorschrijft, door Intertoys zelf moeten worden afgehandeld. Of Intertoys de iPhone 3G in een later stadium ook in de winkel gaat verkopen is op dit moment nog niet bekend.

De iPhone 3G op Intertoys.nl

Tipgevers: Timothy, Bas, Roy (afbeelding)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:28
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.