Reacties voor: Twelve South introduceert BookBook-case voor iPad mini

Twelve South heeft een iPad mini-versie van de boeken-case BookBook op de markt gebracht.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Voor iedereen die hem via Twelvesouth.com besteld, hou er dan ook rekening mee dat de kans groot is dat je nog extra bij moet betalen aan importbelasting zodra de DHL-koerier voor je deur staat. Is bij mij tot nu toe bij alle 3 de bestellingen die ik bij TwelveSouth heb gedaan gebeurd.. dus ik raad iedereen aan te wachten tot ie gewoon in Nederland te koop is, scheelt je veel geld.

    Just my 2cts

  2. en beschermt je iPad mini van alle kanten

    ook de binnenkant?

  3. Tsja als je echt iets unieks wil dan kan die 25e er ook wel bij. De nieuwe artikelen van Twelve South zijn zeker t/m februari lokaal in NL niet verkrijgbaar. Zelf ben ik een trotse bezitter van een bookbook voor iPhone 5. Krijg veel leuke reacties van anderen.
    Wat de belasting betreft:
    Bij importbelasting kan je niet onderuit. Amerikaanse bedrijven zijn verplicht om de verzending aan te melden bij de douane als deze overzees is.

  4. Gewoon wachten tot ie in de nederlandse apple store te koop is. Meestal zijn producten van TwelveSouth daar vrij snel te vinden.

  5. Inderdaad. Best wachten tot dit in de Apple Store beschikbaar is. Ik heb de BookBook-case voor de iPad besteld en heb voor verzending naar België 37 euro extra douanekosten moeten betalen. Dit bovenop de 25 dollar die er reeds door TwelveSouth aangerekend wordt voor de verzending.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.