Reacties voor: Tweede Golden Master voor macOS Sierra verschenen

Apple heeft de tweede Golden Master van macOS Sierra uitgebracht, een paar dagen voordat de publieke release verschijnt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Bij mij werkt de unlock met de Apple watch niet. Kan de optie niet aanvinken. Alle stappen al geprobeerd

  2. @Jan: staat er een cijferslot op je watch? Daar zonder werkt het niet. Bij mij werkt het dan perfect…

  3. @Jan: Dan heb je een Macbook ouder dan 2013. Ik heb zelf de MacBook uit 2012 (mid) en daar wordt het niet op ondersteund.

  4. @Nour: Huilen, hier keek ik naar uit… Die van mij komt uit ’11. Tijd voor een nieuwe!!!

  5. Hm, ik draai anders 16A322 op 2 iMacs en een Macbook Pro Retina dus hoe 16A320 de versie voor 16A323 is, zie ik dan weer niet helemaal 😉

  6. Ben benieuwd. Ik heb nog last van bugs en mijn NAS benaderen via smb is een RAMP!

  7. Sinds de GM heeft mijn iMac problemen met het ontwaken uit sluimerstand. Iemand die hetzelfde probleem heeft/had?

  8. Ik had problemen met WiFi. Mijn MacBook Pro retina uit 2014 maakte geen verbinding wanneer ik hem uit de sluimerstand haalde. Hopen dat ze dit gefikst hebben!

  9. Origineel geplaatst door Cloverfield
    Ben benieuwd. Ik heb nog last van bugs en mijn NAS benaderen via smb is een RAMP!

    Dat was in mijn ervaring al een tijdje een relatieve ramp. Ik vind het irritant dat de credentials in de keychain staan en ik toch elke keer als mijn mac wakker wordt en een share opnieuw gemount moet worden, ik opnieuw de popup voor de inlog credentials te zien krijg, ondanks het feit dat die al ingevuld zijn in diezelfde popup.

    Dat moet vriendelijker kunnen;-)

  10. Ik had last van freezes, met Safari. Niet met Chrome. Versie 16A323 installeerde erg gemakkelijk. Nu afwachten of de freezes weg zijn. Cross my fingers. Om te installeren, ga je naar de Appstore, vervolgens klik je op de aankopen. Klik op de Sierra software die kun je nu downloaden omdat het een nieuwe versie is. Succes.

  11. @Patrick: als je inlognaam van je mac gelijk is aan de accountnaam van je nas, logt ie automatisch in (mits je ww in je keychain staat)

  12. Origineel geplaatst door Reinier
    @Patrick: als je inlognaam van je mac gelijk is aan de accountnaam van je nas, logt ie automatisch in (mits je ww in je keychain staat)

    Dat is een domme beperking. Mijn Mac is persoonlijk en de NAS heeft 1 account voor alle gebruikers thuis: niet te moeilijk!

  13. Origineel geplaatst door Cloverfield
    Ben benieuwd. Ik heb nog last van bugs en mijn NAS benaderen via smb is een RAMP!

    Waarom zou je op een mac smb gebruiken?

  14. Ik heb de eerste GM versie op 7 september gedownload via Developer centre. Nu ik de tweede GM versie wil downloaden en daarbij de code invoer, krijg ik de melding dat ik die al heb gebruikt. Versie 2 krijg ik dus niet gedownload.

  15. Ah, de update kan gewoon via MacApp store, Aankopen en dan op de knop Downloaden drukken achter macOS Sierra. GM2 is binnen 😀

  16. Hm, het buildnummer van mijn GM installatie is 16A319…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.