TunnelBear iOS VPN app privacy

TunnelBear: veilige VPN-verbinding starten vanuit iPhone-app

De VPN-app TunnelBear wil nu nog makkelijker voor een veilige internetverbinding zorgen. Met direct vanuit de app verbinden. En meer beren.

TunnelBear iOS VPN app privacyTunnelBear, een app waarmee je een veilige internetverbinding aanlegt op openbare Wi-Fi-netwerken, is grondig vernieuwd voor de iPhone en iPad. Je kan voortaan direct vanuit de app een beveiligde verbinding aanleggen. Daarvoor hoef je niet langer de instellingen voor uit te pluizen.


In versie 2.0 houdt TunnelBear vast aan het imago dat je tijdens het internetten wordt bewaakt door beren die badguys van zich afjagen. De applicatie van de Canadese dienst is echter compleet op de schop gegaan. Het hoofdscherm is voortaan een groene wereldkaart waar je overheen kan vegen. In verschillende landen, zoals bijvoorbeeld Nederland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, tref je een buis aan.

Door op een buis te tikken, leg je een beveiligde VPN-verbinding met een server uit dat land. Zo scherm je jouw informatie af van kwaadwillenden op openbare Wi-Fi-netwerken. Ook misleid je websites. Die zien dat je uit een ander land komt. Zo kan je bijvoorbeeld ook de Amerikaanse Netflix kijken vanuit Nederland. Een Belgische buis is niet aanwezig.

VPN Tunnelbear verbinden met USA VPN Tunnelbear gigabyte gratis

Tunnelbear voor iPhone en iPad is een van de VPN-apps die we warm aanbevelen. De applicatie geeft je elke maand 500MB beveiligde internetverbinding gratis en zelfs een gigabyte meer als je erover tweet. Helaas is niet alles na de update koek en ei. Juist de nieuwe functie die je laat verbinden met een VPN-verbinding direct vanuit de app, krijgen we niet aan de praat. We hebben de ontwikkelaar gevraagd of ze bekend is met de problemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 september 2014 om 20:52
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.