Reacties voor: Tip: gegevens overzetten naar je nieuwe iPad 2

Heb je een nieuwe iPad gekocht en wil je deze in gebruiknemen of gegevens van je oude iPad opnieuw gebruiken, dan vind je in deze tip hoe dat moet.
Lees het complete artikel → Tip: gegevens overzetten naar je nieuwe iPad 2

Reacties: 10 reacties

  1. Dit artikel kwam net te laat 🙂 Idd backup gemaakt en restored op nieuwe iPad2… maar de Apps kwamen niet goed mee… Daarna maar handmatig de Apps gedaan maar geloof dat er wat iphone materiaal is meegegaan en mijn folders missen. Maar dat is wel op te lossen. Rest van de instellingen zijn perfect overgezet

  2. Dit heb ik ook gedaan met mijn nieuwe iPad maar dan met de back-up van mijn iPhone

  3. Krijg je dan je indeling identiek terug, dwz incl. je mappen, in-app aankopen en instellingen in itunes ?????

  4. Mischien een domme vraag: bestaat er een mogelijkheid een app tussen de iPhone en de iPad synchroon te houden? Ik denk daar aan bepaalde games of zelf een kalender app zoals Informant?

  5. Wil je voorkomen dat je de wachtwoorden opnieuw moet invoeren? Maak dan vooraf een beveiligde backup in plaats van een normale backup. Dit kan je veel tijd en moeite besparen!

  6. blij met mijn nieuwe ipad 2/32 gb zonder 3g!
    een vraag: bij de accounts met pop 3 werkt het verzenden naar een extern adres niet, kan de server niet vinden? weet iemand waar dat aan ligt.
    mijn exchange accounts werken wel.

    dank alvast.

  7. hallo,
    ik heb een Iphone en daar staan games op. maar die zijn niet in HD. als ik een IPad neem, moet ik dan al die apps weer opnieuw kopen?

    alvast bedankt

  8. Als je een app gekocht hebt op je Iphone en je wilt die op de Ipad wat is de manier om dat te doen ? Ik sync ze beide op dezelfde pc maar krijg de apps niet ge-shared. Meende toch echt dat je apps mocht sharen met een x aantal toestellen (eigen gebruik)

  9. Als je een enkele app vanuit iTunes opnieuw installeert op je nieuwe iPad, komt dan ook de data mee of alleen het ‘kale’ programma? Ik wil nl. wel alles opnieuw installeren, maar niet alle levels van Angry Birds overdoen… 😉

  10. Kan iemand mij vertellen met welke app ik complete mappen direct op mijn iPad kan zetten vanaf mijn pc.(XP).
    Heb het met Dropbox geprobeerd en dat ging goed, maar de ruimte daarin is beperkt. Heb een ipad1 met 64gb sugarsync werkt niet zo goed en is erg ingewikkeld. Kan buitenshuis niet in cloud werken. Wie kan mij helpen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.