Video: start van de iPad 2-verkoop in Rotterdam

iPadclub was in Rotterdam bij iFactors aanwezig om de start van de iPad 2-verkoop de verslaan. Wij interviewden kopers en personeel, maakten een filmpje van de wachtrijen en brengen het aftellen naar 17:00 uur in beeld.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ifactors verkoopiPadclub was gisteren aanwezig in Rotterdam, waar we een aantal iPad-kopers interviewden en de wachtrij filmden bij iFactors aan de Lijnbaan. Wie geen tijd had om naar een van de Apple Premium Resellers te gaan en een idee wil hebben hoe zo’n productlancering in elkaar steekt, kan in onderstaand filmpje bekijken.

Was je in Rotterdam aanwezig, dan zie je misschien jezelf nog in beeld. iFactors had twee stapels iPads staan: beneden in de winkel lag een stapel iPads voor de losse verkoop en op de tweede verdieping moesten mensen die een iPad hadden gereserveerd wachten tot ze aan de beurt waren. De wachtrij was twee uur nadat de iPad 2 in de verkoop ging al vrijwel weggewerkt (de iPads waren overigens ook al bijna uitverkocht), maar de mensen die een reservering hadden geplaatst en vooraf al hadden betaald, moesten soms nog behoorlijk lang wachten voor ze aan de beurt waren.

Wij bedanken de medewerkers van iFactors en in het bijzonder Emiel Janson (@emieljanson) voor de gastvrijheid in Rotterdam en bedanken ook de geïnterviewden voor hun medewerking.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 14:38
Categorie Achtergrond
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.