Reacties voor: Tim Cook: ‘Onzeker over voorraden iPad mini Retina voor kerst’

Tim Cook waarschuwt voor voorraadtekorten bij de iPad mini 2 met Retina-scherm. De iPad Air zal vanaf 1 november ruim op voorraad zijn, laat Apple doorschemeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik zit momenteel met een iPad 3 en zit sterk te twijfelen tussen een iPad Air en een iPad mini. Ik wilde de nieuwe iPad mini sowieso halen aangezien die retina zou beschikken en ik iets kleiner wil dat de Air. Alleen is de Air nu op zich wel enorm licht! Hoop dat de mini genoeg op vooraad is als ik hem wil ;p

  2. De iPad mini kannibaliseert de iPad Air :-))
    De strategie van Apple is om zoveel mogelijk iPad Airs te verkopen omdat de winst daarop groter is.

  3. Zou het kunnen dat ze de mini met Retina gewoon alvast extra aan het hypen zijn? Als mensen denken dat er niet voldoende voorraad is, zullen ze alleen maar eerder in de rij gaan staan om er een te verkrijgen. Ik heb zo’n voorgevoel dat de marge die Apple pakt op de mini groter is dan op de Air, gezien het relatief geringe prijsverschil. Het scherm is in dit geval de grootste costdriver.

  4. Origineel geplaatst door MZ
    @Gonny van der Zwaag: Black Friday is toch op 29 november? Thanksgiving is namelijk op 28 november.

    Of wordt er bedoeld 1 week voor Thanksgiving op de markt? 🙂

  5. Ik heb mijn iPad 3 net verkocht (mis ‘m nu al 😉 ) maar ga sowieso voor de iPad mini retina simpelweg dat de iPad qua specs hetzelfde is als de Air maar dan goedkoper en ook nog handzamer! Neemt niet weg dat Air zeker mooi is.

  6. ik raad iedereen gewoon de air aan.
    past allebei niet in je broekzak maar wel in de rugtas.
    en heb een hands on video gezien waarin iemand al zegt dat de ipad air aanvoelt als een tablet gemaakt voor 1 hand.

  7. Ik heb ook 2 weken geleden mijn iPad 3 verkocht. En ook ik mis de iPad ontzettend… Ik ga voor de iPad Air, puur vanwege het formaat.

  8. Ik ga ook voor de iPad mini retina. Moet dus blijkbaar nog even wachten 🙂

  9. Ik heb mijn iPad mini white 16GB verkocht. Puur omdat ik de iPad mini met retina scherm goed kan gebruiken, beter scherm en een snellere processor. Met iOS 7 op de iPad mini zonder retina is nog wel eens duidelijk te merken dat hij wel wat meer kracht kan gebruiken. De iPad mini retina is eigenlijk zelfs beter dan de iPad Air, want ondanks dat de schermresolutie gelijk is, heeft de iPad mini retina een hogere pixeldichtheid, en dus een scherper scherm.

  10. @MZ: Ja, 22 november valt inderdaad een week voor Thanksgiving en Black Friday. Het lijkt mij vrij ongeloofwaardig dat Apple een nieuwe iPad uitbrengt op Black Friday, als er totale chaos in alle winkels is. Dus de 22e is het meest geloofwaardig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.