Reacties voor: Nooit meer tijdreizen op de Apple Watch

Tijdreizen verdwijnt in watchOS 5
In watchOS 5 is het niet langer mogelijk om de Tijdreizen-functie op de Apple Watch te gebruiken. Apple heeft de functie weggehaald.
Lees het complete artikel → Nooit meer tijdreizen op de Apple Watch
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Ben ik niet blij mee. Ik gebruik het best vaak voor het weer en vooral de stand vd maan en planeten.

  2. Ik hoop dat dit een grap is…? Deze functie gebruik in sinds hij beschikbaar is elke dag. Vooral voor het zien wat het weer later op de dag gaat doen…. Zonde!

  3. Ik gebruikte het heel vaak, per ongeluk dat dan weer wel! 😁

  4. Dit past binnen de nieuwe strategie van Apple. De watch is primair voor health functies bedoeld.

  5. Ach….heeft Apple na een minuscule blackspot op het scherm mijn Watch 0 in een Watch 1 omgeruild. Kan ik niet meer reizen in de tijd. Nou ja…ik deed er nooit wat mee. Het klinkt geweldig spannend, maar ik heb het nut nooit begrepen.

  6. De functie tijdreizen gebruikte ik toch nauwelijks, maar ik vind het jammerder dat de animated emojis zijn verdwenen in WatchOS 5.

  7. Ik gebruik dit oprecht super vaak voor mn kalender/afspraken…

  8. Aan de ene kant is het een fijne feature maar aan de andere kant heeft de Apple Watch veel te weinig informatie om de functie nuttig te maken.

    Daarnaast zou een third party enabled Siri watch face voldoende zijn. Ware het niet dat de lay-out niet aangepast kan worden en het een vreselijke watch face is.

  9. Met de Siri watchface werkte het sowieso al niet meer. MAAR je kan wel verder scrollen en dan kijken wat er verder op je agenda ofzo staat. Dus in beperkte vorm kan het nog wel.

  10. Lol kende deze functie niet eens

  11. Jemig, dat was nou net de functie die ik vaak gebruikte. Handig voor afspraken, reminders, weer voorspellingen etc. Ik vond genoeg ondersteuning ervoor.
    Gaan ze deze mooie functionaliteit weghalen. Leuk hoor apple.

  12. @Calvin: Begrijp ik goed dat het in de Siri-wijzerplaat nog wel werkt?
    Dat is eigenlijk de enige plaat waarin ik het dagelijks gebruik…

  13. Jammer. Veel gebruikt voor agenda en zon/maan.

  14. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  15. Een oplossing NIET updaten naar die watch os5 versie, dan verliezen de apples markt aandeel op dit segment… 😂 en kan je het wel blijven gebruiken.

  16. Tijdreizen was echt geniaal. Vooral als je werkt op plekken festivals waar je dmv tijdreizen snel kan zien wat de volgende artiest is! Ik ga t wel missen denk ik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.