Telegram 3D Touch op iPhone 6s.

Telegram-update brengt 3D Touch, SplitView en native Watch-app

De Telegram-app heeft drie vernieuwingen doorgevoerd: 3D Touch op de iPhone 6s, een SplitView en SlideOver voor de iPad en een native watchOS 2-app voor de Apple Watch.

Telegram 3D TouchTelegram heeft vanavond in één klap een hoop vernieuwingen doorgevoerd, die voor bezitters van een iPhone 6s, iPad en Apple Watch interessant zijn.

De makers van Telegram hebben de app geoptimaliseerd voor de iPhone 6s, maar geven daarover zelf geen nadere details. We kwamen er echter al snel achter, dat het om 3D Touch-functies gaat. Vanaf je homescreen kun je snel gaan zoeken naar een eerder bericht of een nieuw bericht opstellen. Binnenin de app gebruik je peek & pop voor bijvoorbeeld weblinkjes. Ook heeft Telegram nu ondersteuning voor Split View-weergave en SlideOver op de iPad.

Heb je een Apple Watch, dan biedt de app nu volledige ondersteuning voor watchOS 2. De app is daardoor sneller geworden, je kunt sneller antwoorden op berichten en er zijn opties voor spraakberichten, bots en kanalen.

Telegram is een chatapp die een aantal voordelen heeft ten opzichte van WhatsApp en de Berichten-app van Apple. We hebben onlangs 8 redenen gegeven waarom je zou moeten overstappen van WhatsApp naar Telegram.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2015, 19:28
Categorie Apps
Onderwerp telegram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.