Pac-Man-Bounce-icon

Puzzelen met Pac-Man in Pac-Man Bounce voor iOS

In Pac-Man Bounce los je meer dan honderd slimme puzzels op, terwijl je het gele happertje sleutels laat verzamelen. Leuk als je even een minuutje niks te doen hebt, of naar een snelle afleiding op zoek bent.

Pac-Man-Bounce-icon
Vanaf vandaag is er een nieuw avontuur van ieders favoriete gele happertje in de App Store te vinden. In PAC-MAN Bounce is het aan jou om puzzels op te lossen en Pac-Man via verschillende schakelaars naar de sleutel te leiden.

In Pac-Man Bounce staan er meer dan honderd korte puzzels op je wachten, die heel gemakkelijk beginnen maar al snel een stuk complexer worden. Het principe is in ieder geval heel simpel: zorg dat Pac-Man bij de sleutel komt. Dit doe je door schakelaars te draaien, zodat het gele figuurtje het juiste pad aflegt. Pac-Man bestuur je dus niet direct, je tikt hem slechts aan om hem te laten lopen.

Verzamel drie sterren

In ieder level zijn drie sterren verstopt, die je alleen kunt halen als je de perfecte route uitgevogeld hebt. Na een paar levels komen de kenmerkende gekleurde spookjes roet in het eten gooien, zodat je nog meer dingen hebt om rekening mee te houden.

Pac-Man-Bounce Pac-Man-Bounce

De game is gratis te downloaden en te spelen, al zijn er wel wat in-app aankopen in Pac-Man Bounce te vinden. Zo kun je hints aanschaffen of een reclamevideo kijken om deze hints vrij te spelen.

Weinig meer met Pac-Man te maken

Pac-Man Bounce heeft overigens weinig overeenkomsten met de originele Pac-Man die je vroeger in de arcadehal speelde. Als je op zoekt bent naar die klassiek Pac-Man-ervaring, dan ben je bij PAC-MAN 256 aan het juiste adres.

Die game is wat ons betreft ook een stuk vermakelijker en spoort je aan om steeds de hoogste score te halen. Door de korte levels van Pac-Man Bounce is de game wel prima geschikt als je even niets te doen hebt, en een minuutje wilt puzzelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2015, 20:13
Categorie Apps
Onderwerpen games, pac-man

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.