Autorijden focus: niet storen tijdens het autorijden.

Reacties voor: Onderzoek: ‘Driekwart Nederlandse weggebruikers zit met mobiel achter het stuur’

Uit nieuw Nederlands onderzoek blijkt dat driekwart van de Nederlandse weggebruikers zijn of haar mobiel achter het stuur gebruikt. Dat is een stijging van bijna 10 procent ten opzichte van zes jaar geleden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Echt onbegrijpelijk…..Ik zie ze idd regelmatig rijden. Dan heb je een auto gekocht, maar was het geld op toen je de extra opties moest kiezen of een setje Airpods moest kopen? Het verdriet dat je een ander toebrengt is echt niet te bevatten.

    Reageer op Flieps

  2. Mijn telefoon zit altijd in mijn broekzak en anders hangt mijn iPhone aan een MagSafe oplader voor te navigeren. Je bent echt een idioot als je je telefoon gebruikt tijdens het autorijden.

    Reageer op Maurice Hollink

  3. De pakkans is gewoon te klein waardoor een grote groep mensen denkt gewoon de telefoon te kunnen gebruiken achter het stuur.

    Reageer op Andreas

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.