Reacties voor: Tablskin voor iPad: makkelijker typen met reliëfskin

De Tablskin is een afstandhouder voor toetsen op het iPad-toetsenbord, waarmee je vrijwel blind kunt typen. De Tablskin wordt gemaakt door een bedrijf uit Zuid-Korea, dat op zoek is naar een distributeur.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Dit werkt alvast niet met het gesplitste toetsenbord in iOS5. 🙂

  2. neen, ik hou het wel op mijn bluetooth apple keyboard. Als het erop aan komt, om in de wagen een uitgebreide mail te typen.

  3. Vooral voor mensen die blind zijn of liever blind typen kan het handig zijn

    hehe jaja precies een blinde die een iPad kan bedienen?? wordt nogal lastig om de juiste app te vinden volgens mij… tuurlijk zou het met voice-controll wel kunnen maar handig is anders denk ik….. verder wel leuk bedacht maar met ios 5 niet persé meer nodig met het uitrekbare toetsenbord is het blind type een stuk makkelijker geworden….

  4. @rick:
    Vergeet niet dat een blinde niet beter weet, als hij of zij er mee heeft leren leven of ermee geboren is. Voor ons klinkt het onhandig, maar een blinde is ermee opgegroeit.

  5. @rick en @Peter Willemsen Jullie hebben zeker nog nooit van VoiceOver gehoord. Meer info: http://www.apple.com/accessibility/iphone/vision.html

    De iPhone, de iPad en de Mac worden al door vele blinden en slechtzienden gebruikt. En VoiceOver heeft ook een functie ‘blind typen’.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.