Reacties voor: T-Mobile maakt iPlan / iPhone-abonnementen breed beschikbaar

T-Mobile gaat de iPhone-abonnementen onder de naam iPlan breed beschikbaar stellen. Ze zijn allemaal voorzien van onbeperkt internet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 43 reacties

  1. Het leukste is dan nog steeds dat bij de meeste andere smartphones wel gewoon tethering toegepast kan worden maar het op de iPhone nog steeds actief geblokkeerd word op de t-mobile ipcc. Gaan ze dit dan ook eindelijk eens aanpassen. 1 van de redenen om het toendertijd te blokkeren was hoge dataverbuik van de iphones en tethering zou niet binnen dat hele plan passen omdat het teveel “drukte/verzwaring van netwerk” zou opleveren.

  2. Ik vind het een slimme zet van ze

  3. Leuk nog meer toestellen onbeperkt op het mobiele data netwerk van T-Mobile…

  4. Een beetje knappe dekking van het 3G netwerk is wel zo fijn. Wat heb je aan 2Mbps als je telkens terug valt naar GPRS (zo’n 80kbps effectief)?

  5. Wordt het toch de hoogste tijd snel de bereikbaarheid aan te passen. Er zitten nog steeds witte vlekken in het dekkingsplan.
    http://www.t-mobile.nl/zakelijk/htdocs/page/productinformatie/dekkingskaart.aspx

    En dan nog meer gebruikers
    Hier is “des te meer mensen des te meer vreugd” echt niet van toepassing.

  6. Ik heb al telkens geen bereik! Als andere toestellen ook nog onbeperkt op het netwerk mogen gaat het netwerk van T-Mobile echt plat.

    Wat een rotbedrijf is het ook: nieuwe klanten aantrekken kunnen ze als de beste, maar als je klaagt over slecht bereik negeren ze je gewoon. Waarschijnlijk omdat ze iedere werknemer op het in de val lokken van nieuwe consumenten inzetten, en niet op klachtafhandeling.

  7. Geen 1-jarige abo’s? Die zijn er wel icm de iPhone.
    En sim only?

  8. Mooie zet. Relatief hebben ze het traagste internet, maar ik vind het snel genoeg om mobiel mee te internetten. Het belangrijkste is dat ze geen datalimiet hebben. Dat is echt een groot voordeel ten opzichte van de andere providers. Ik ben blij met T-Mobile 🙂

  9. Ben meer dan tevreden met TM. In het begin wat klachten omtrent bereik en 3G. Download snelheid mag dan maar 2Mb zijn het is iig onbeperkt. Nu bijna 2 jaar erop zitten en blijf er nog wel ff 🙂

  10. Mn vriendin heeft tmobile, ik kpn. Ik merk er significant verschil tussen op het gebied van bereik. Tmobile heft echter een veel vriendelijker Helpdesk. Bij Kpn voel je je gewoon schuldig dat je ze stoort..

  11. En wéér zonder datalimiet. En dat compromis van rekenen per seconde boven één minuut is ook weer eens goed inspringen op de actualiteit.

    Ik ben het ook helemaal eens met Alex. Internet is misschien wat trager maar dan wel onbeperkt.
    Sinds die discussie over datalimiet is losgebarsten, ben ik er eens op gaan letten. Sinds 2 november 2010 heb ik 1,3 Gb ontvangen en 76,2 MB verstuurd via mobiel netwerk.
    Ik zie mezelf als een gemiddelde gebruiker die dagelijks nieuws en weer bijhoudt, meerdere keren per dag email leest en 2 à 3 keer per week youtube kijkt. Daarnaast luister ik gemiddeld 2 uur per dag naar internetradio. Dus ik haal het echt niet met die 1 GB per maand.

    Voorlopig blijft T-Mobile de juiste voor mij. Nu nog een paar witte vlekken weg, maar dat komt vast wel goed. (Toch, T-mob?)

  12. Een nadeel waar ik vanochtend achterkwam is dat je geen extra smsbundels kunt afsluiten bij een i- abonnement…
    Best een dure hobby als je over je bundel heen gaat: 25c per sms :s

  13. Origineel geplaatst door Jochem OldemansEen nadeel waar ik vanochtend achterkwam is dat je geen extra smsbundels kunt afsluiten bij een i- abonnement…Best een dure hobby als je over je bundel heen gaat: 25c per sms :s

    Ping, whatsapp, beejive, etc… wie smst er nu nog meer dan 5 op een dag? 😉

  14. Origineel geplaatst door Jochem Oldemans
    Een nadeel waar ik vanochtend achterkwam is dat je geen extra smsbundels kunt afsluiten bij een i- abonnement… Best een dure hobby als je over je bundel heen gaat: 25c per sms :s

    Ga je toch Pingen ?

  15. Leuk voor in NL, hoewel T-M de dekkingskaart in ons land nog altijd door een roze bril ziet.

    Wanneer veranderen ze het gerbuik van data beperkt / kosten in de rest van Europa?

  16. Origineel geplaatst door Nick85
    Origineel geplaatst door Jochem OldemansEen nadeel waar ik vanochtend achterkwam is dat je geen extra smsbundels kunt afsluiten bij een i- abonnement…Best een dure hobby als je over je bundel heen gaat: 25c per sms :sPing, whatsapp, beejive, etc… wie smst er nu nog meer dan 5 op een dag?

    Naja als mijn hele vriendengroep nou een moderne telefoon zou hebben dan was t idd niet nodig nee 😉
    Helaas is de wereld niet zo mooi als ie zou moeten zijn 😉

  17. Visual Voicemail is het helemaal! Ben nu over op (bedrijfs)abonnement van KPN, wat een sprong terug in de tijd!!!!! Druk 1 voor verwijderen, 2 voor bewaren, 3 voor dit, 5 voor dat… echt belachelijk ouderwets.

  18. Ik had altijd goed bereik etc. met T-mobile. Ik heb nu Vodafone en ben zeer tevreden maar heb nog anderhalf jaar onbeperkt internet.
    Als ik over anderhalf jaar weer een nieuwe abbo moet nemen ga ik hoogstwaarschijnlijk voor T-mobile.
    Onbeperkt internet is toch wel een vereiste voor een iPhone. En ja, goed bereik ook, maar nogmaals..zijn ook ontzettend veel mensen wel tevreden met het bereik en 3G ontvanst..dan maar iets trager internet inderdaad. Wil niet elke maand moeten kijken of ik al over mijn datalimiet zit.

  19. Lijkt mij beter dat het netwerk eerst verbeterd gaat worden, is echt op veel plaatsen erg, erg matig.

  20. Ik zou het wel prettig vinden als de belminuten en sms’jes onbeperkt geldig bleven…
    Kan daarover trouwens niets terugvinden in de prijslijst.

  21. Origineel geplaatst door Nick85Origineel geplaatst door Jochem OldemansEen nadeel waar ik vanochtend achterkwam is dat je geen extra smsbundels kunt afsluiten bij een i- abonnement…Best een dure hobby als je over je bundel heen gaat: 25c per sms :sPing, whatsapp, beejive, etc… wie smst er nu nog meer dan 5 op een dag?

    Ja…leuk pingen zonder bereik…

  22. @ASN:
    Ach, sommigen hebben geen bereik met Vodafone, KPN en anderen weer niet met T-mobile..
    Zelf nooit last gehad met T-mobile..nu ook niet met Vodafone.

  23. T-Mobile blijft dus het beste abonnement verkopen, zeker als je zoals ik 90% van de tijd in gebieden met goed bereik bent.

  24. Hoe kijken ze nu tegen over tethering het word met een andere smartphone wel makkelijker

  25. Origineel geplaatst door RS197768
    Het leukste is dan nog steeds dat bij de meeste andere smartphones wel gewoon tethering toegepast kan worden maar het op de iPhone nog steeds actief geblokkeerd word op de t-mobile ipcc. Gaan ze dit dan ook eindelijk eens aanpassen. 1 van de redenen om het toendertijd te blokkeren was hoge dataverbuik van de iphones en tethering zou niet binnen dat hele plan passen omdat het teveel “drukte/verzwaring van netwerk” zou opleveren.

    Ja, het wordt tijd wat betreft die tethering … Ik heb diverse emails van T-Mobile waarin ze elke keer iets anders beweren, van “tethering is met de iPhone 3GS direct mogelijk” “tethering wortd beschikbaar in de eerste helft van 2010” “2e helft van 2010” noem maar op, het ene l*lverhaal na het andere en nu al een tijdje reageren ze zelfs niet meer op m’n vragen.

    En het bereik is ook waardeloos. En dan krijg je ook nog eens een SMSje dat ze je niet kunnen helpen als je de telefoon niet opneemt. Ja, wordt moeilijk met de status “No service” in het display.

  26. Hopelijk gaan ze ook de snelheid van mobiel internetten op mobiel verhogen 😉

  27. @Jochem Oldemans: Kan wel!! Moet je eerst op alle abonnementen klikken, vervolgens veranderen naar relax online. nu kan je het instellen. Daarna ga je weer naar alle abonnementen en verander je het terug naar het iphone abonnement.

    Nog te twijfelen tussen vodafone en t-mobile? Is het internet nu niet veel slomer?

  28. Ik vind het alleen zó jammer dat je er geen sms maximaal erbij kan nemen.

    Ik was een poos geleden maar van 30,- naar 45,- per maand gegaan voor die 150 extra smsjes (300 totaal) maargoed. Ik blijf wel elke maand met 300 min zitten (wat vaak 600 wordt)

    Achja, weinig keus, helaas.

  29. Vergis ik me als ik zeg dat ik bij mijn iPhone abonnement van T-Mobile een snelheid van 3,6 Mb/s zou moeten hebben?

    Dat meen ik me te herinneren toen ik vorige jaar juli mijn abonnement afsloot.

  30. Euh, i-300 kost dus 44,95 per maand? Dat betaal ik nu ook maar kreeg ik er wel een 3G/ 3Gs bij (met een aanbetalling).

    Oftewel het is een stuk duurder geworden. Zeker als je bedenkt dat de kwaliteit van het netwerk minder is geworden de laatste tijd.

  31. @Avdvee: De i-300 heeft, zolang het bestaat, altijd al 44,95 per maand gekost 😉

  32. Nu nog buitenland opties ala Vodafone 🙂

  33. Origineel geplaatst door Avdvee
    Zeker als je bedenkt dat de kwaliteit van het netwerk minder is geworden de laatste tijd.

    HOEZO!! Ze hebben geen masten weggehaald ofzooo !

  34. Origineel geplaatst door alsatian
    Vergis ik me als ik zeg dat ik bij mijn iPhone abonnement van T-Mobile een snelheid van 3,6 Mb/s zou moeten hebben?Dat meen ik me te herinneren toen ik vorige jaar juli mijn abonnement afsloot.

    Ben er ook wel benieuwd naar wat nu de juiste snelheid zou (moeten) zijn?

    Iemand daar uitsluitsel over, zie ff door de bomen het bos niet meer.
    FF oud nieuws hieronder. Snelheid moet 7,2 Mbit/s zijn

    http://www.metjelaptoponline.nl/nieuws/T-Mobile-verhoogt-snelheid
    http://www.telecomwereld.nl/n0002549.htm

  35. Ik me afvraag welke snelheid hoger is?
    7,2 Mbit/s of 1,8 Mb/s

  36. Wel apart dat je de belminuten bij dit ABO niet onbeperkt mee mag nemen. Beetje 2008 vinden jullie ook niet.

    Wat ik ook niet snap is dat TM geen webcare team op dit forum zet om vragen te beantwoorden. Ti’s tenslotte het meest bezochte iPhone forum van nl.

  37. Origineel geplaatst door Tsss
    Wel apart dat je de belminuten bij dit ABO niet onbeperkt mee mag nemen. Beetje 2008 vinden jullie ook niet.Wat ik ook niet snap is dat TM geen webcare team op dit forum zet om vragen te beantwoorden. Ti’s tenslotte het meest bezochte iPhone forum van nl.

    Wat die belminuten betreft, heb je helemaal gelijk.

    En wat dat Webcare team van T-M betreft, dan moeten ze mensen gaan helpen, en dat hebben ze nog nooit gedaan, dus waarom zouden ze dat nu wel doen ?

  38. @vuurvreter: De snelheid bij iPhone abbo’s van t-mobile is altijd tot 2 Mb/s

  39. Origineel geplaatst door vuurvreter:
    Wat die belminuten betreft, heb je helemaal gelijk.

    En wat dat Webcare team van T-M betreft, dan moeten ze mensen gaan helpen, en dat hebben ze nog nooit gedaan, dus waarom zouden ze dat nu wel doen ?

    Wat je hier zegt is onzin…
    Kijk maar o volgende link

    http://nos.nl/artikel/201585-tmobile-genomineerd-voor-prijs-beste-dienstverlening.html

    Bovendien is t-mob 2 jaar achter elkaar best telecom retailer overall geworden!

    Het is met iedere provider wat

  40. Origineel geplaatst door stef
    Origineel geplaatst door vuurvreter:Wat die belminuten betreft, heb je helemaal gelijk.En wat dat Webcare team van T-M betreft, dan moeten ze mensen gaan helpen, en dat hebben ze nog nooit gedaan, dus waarom zouden ze dat nu wel doen ?Wat je hier zegt is onzin…Kijk maar o volgende linkhttp://nos.nl/artikel/201585-tmobile-genomineerd-voor-prijs-beste-dienstverlening.htmlBovendien is t-mob 2 jaar achter elkaar best telecom retailer overall geworden!Het is met iedere provider wat

    Je kunt je afvragen hoe dat ze dat voor elkaar hebben gekregen?
    Kijk maar eens naar Youp van ‘t Hek en zijn actie, dat is niet voor niets, en dan mijn eigen probleem, nooit, nooit en ik bedoel dan ook echt nooit heb ik (en heel veel anderen) hulp gehad van T-M. Dus dan vraag je je af hoe ze dat dan voor elkaar hebben gekregen? is het een prijs die ze zelf in het leven hebben geroepen? aan zich zelf toegekend of hebben ze iets of iemand omgekocht? ik denk het laatste.

    En ondanks dat ik heel veel op het internet zit, nooit iets van een stem pagina tegen gekomen waarbij je op T-M kon stemmen. En dat is wel heel erg verdacht.

  41. Origineel geplaatst door Lucien1966: Hopelijk gaan ze ook de snelheid van mobiel internetten op mobiel verhogen 😉

    Komt eraan 😉

  42. Na heel wat jaren bij KPN te hebben gezeten , zit ik nu ruim een jaar bij T-M , en ik ben reeds vele euro’s minder kwijt , in mijn maand lasten , keep up the good work T-M .
    Bij KPN wordt je echt ge n……..d

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.