Reacties voor: T-Mobile laat je vanaf vandaag datategoed kopen met MB-aanvullers

T-Mobile heeft vandaag MB-Aanvullers geïntroduceerd, waarmee je tijdelijk je lege databundel kunt aanvullen voor een vast bedrag.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 22 reacties

  1. Het werkte al een maand geleden

  2. T-Mobile moet eens opschieten met landelijke 4G-dekking!

  3. Als mijn bundel op is kan ik voor €5,- weer resetten naar mijn bundel van 1,5 GB. Waarom zou ik dan voor €5,- met 500MB opwaarderen?

  4. Dit heb ik al 2 maanden geleden eens gedaan. Kreeg toen m’n bundel op was een sms, met exact deze opties.

  5. Wat je dan koopt is toch in feite hogere snelheid? Als je het niet koopt kan je nog wel internetten, maar op lage snelheid. Of betaal je dan een buiten-bundel tarief?

  6. Oplichterij.
    Je kan je bundel opwaarderen voor 5 euro. In mijn geval 4 gig.
    Wat moet je nou met 500 mb voor 5 euro
    Dan kan je elke week 5 euro gaan tikken.

  7. Dat betekent dat ik t-mobile ook verlaat;)

  8. Origineel geplaatst door Michel
    Als mijn bundel op is kan ik voor €5,- weer resetten naar mijn bundel van 1,5 GB. Waarom zou ik dan voor €5,- met 500MB opwaarderen?

    Deed ik ook altijd maar die optie is er nu niet meer.

  9. @Onno: Volgens mij ligt dat aan je abonnement. Als jij een wat ouder abonnement hebt kan het zo zijn dat MB buiten je bundel moet betalen. Dus als deze optie ook voor die gebruikers beschikbaar is kan dat schelen in de kosten.

  10. 1000mb voor 7,50..? Ik krijg bij vodafone 3 GB voor 7,50!

  11. Goh.. weer een prijsverhoging. Verrassend.
    Een verlenging van m’n abonnement wordt steeds onwaarschijnlijker.

    Ben al klant bij T-Mobile sinds ze Orange overnamen. Maar het wordt nu ook voor mij interessant om over te stappen op sim-only. Daar is deze prijsverhoging overigens niet de reden voor. Dat komt omdat je vrijwel geen toestelkorting meer krijgt.

  12. @Wouter: Als je netjes in je internet bundel blijft dan heb je met deze optie niks te maken en betaal je niks extra’s.
    Dit is een extra optie als je een keer extra veel internet verbruikt en je de gewone snelheid wil houden.

  13. Mensen niet doen toch geen fatsoenlijk bereik.

  14. @Wouter: Precies! Ook ik ben van plan om over te stappen naar een andere Provider. Onder de rivieren hebben we nog geen 4G dekking, terwijl KPN en Vodafone wel 4G dekking hebben. Daarbij is t-Mobile helemaal niet meer zo voordelig dan vroeger. Jammer, maar op deze manier raken ze veel klanten kwijt.

  15. Origineel geplaatst door Diederik
    T-Mobile moet eens opschieten met landelijke 4G-dekking!

    Zeur niet. Ze hebben aangegeven wanneer ze landelijke dekking hebben.

  16. Origineel geplaatst door Frits:
    Zeur niet. Ze hebben aangegeven wanneer ze landelijke dekking hebben.

    Laat ze eerst eens zorgen voor 3G dekking. Ik heb op 50% van de plekken waar ik kom alleen gprs…. (En ik werk landelijk!!)

  17. titel moet zijn:

    “T-Mobile maakt zakkenvullen bekend”

  18. Origineel geplaatst door ibl
    Laat ze eerst eens zorgen voor 3G dekking. Ik heb op 50% van de plekken waar ik kom alleen gprs…. (En ik werk landelijk!!)

    idd! Ook heel erg veel last van !

  19. Waarom zou je zoiets kopen, als je 500MB al hebt kan je voor 5 euro je snelheid resetten, dan krijg je dus 500MB extra en kost het je minder

  20. Kon je niet gewoon vanaf je toestel een SMS sturen naar T-Mobile zodat ze je databundel resetten voor 5 euro? In mijn geval 1250 mb ofzo, werkt normaal altijd

  21. Alles voor de extra euro’s! Ik heb het ook gehad met t-mobile. Na jaren trouwe en vaste klant stap ik nu over naar Simyo. Daar heb je altijd alles zelf in de hand. Je kan alles naar boven EN beneden bijstellen, elke maand weer. Zelfs de keuze tussen 4G en 3G is per maand mogelijk. En dat alles voor hetzelfde en minder euro dan bij t-mobile!

  22. Hoe kunnen jullie deze bellachelijke prijzen betalen, bij Youfone heb je 250min en onbeperkt internet 14,4Mbps voor 22 eurie per maand en ook nog zonder contract. Tmobile is een geldmonster naast Youfone, ik ben allang overgestapt en ben erg tevreden!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.