Reacties voor: T-Mobile breidt Onbeperkt Alles uit met nieuwe Bel & SMS Voordeelbundel

T-Mobile introduceert nieuwe voordeelbundel Onbeperkt Alles. Hiermee kun je onbeperkt bellen en sms'en.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 45 reacties

  1. Als jullie dan toch met T-Mobile bellen, vraag meteen ff wanneer ze eindelijk tethering voor ALLE abo’s open zetten.

  2. @Mike: Goeie vraag. Daar heeft Jean-Paul behoorlijk achteraan gezeten, maar de PR-afdeling wil ons (en de klanten dus ook niet) nog steeds geen antwoord erop geven.

  3. Als ze dan ook even zorgen dat ze gewoon een goed netwerk opzetten in HEEL Nederland, dan zou dit WEL aantrekkelijk kunnen zijn

  4. Als ze het smsen voor Whatsapp gewoon voordelig of onbeperkt hadden gemaakt had Whatsapp nooit zo goed gescoord..

  5. T-Mobile is standaard te duur; nu ook nog eens €20 extra vragen voor “onbeperkte” diensten bij buitensporig dure abonnementen???? SimOnly 550 en hoger zijn al relatief duur en je hebt al veel belminuten en onbeperkt SMS; toegevoegde waarde van deze EXTRA € 20 kostende bundel is in dat geval bijna zinloos!!

    Mijn abonnementen bij T-Mobile lopen binnenkort af; overstappen naar een andere provider is onvermijdelijk met deze vreemde pakketten. Voor minder geld is elders meer te krijgen.

  6. @Zayn: Idd er zijn mensen die nu weer naar Tmobile rennen onbeperkt internet, Terwijl je het ook red met 1,2Gb sommige merken dat ze nog zelfs minder gebruiken dus geen onbeperkt nodig hebben.

    En dan zitten ze allemaal vast aan T-Mobile en dan klagen ze weer over het netwerk, Vooral als er hoop mensen terug gaan netwerk is nu al slecht laat staan als straks weer mensen door dit bij komen.

  7. Als je die voorinschrijvingspagina goed leest, zit onbeperkt internet helemaal niet in deze bundel, alleen bellen en sms’en. Voor onbeperkt internet verwijzen ze naar de reeds bestaande Onbeperkt Internet Voordeelbundel.

  8. Tmobile zet tethering eens aan voor vaste klanten voor 2008!!!

  9. Ik heb sinds vorige week Personal Hotspot met mijn oude Relax ’10 abonnement. Volgens mij is alles nu wel zo’n beetje aan?

  10. Origineel geplaatst door Zayn
    Als ze dan ook even zorgen dat ze gewoon een goed netwerk opzetten in HEEL Nederland, dan zou dit WEL aantrekkelijk kunnen zijn

    Same here! Inmiddels heb ik door schade en schande maar gekozen voor de provider met de beste antennes. It’s the network stupid!

  11. Niet voor trouwen klanten met i-*** ’08,

  12. @RoelJewel: Goed punt, hebben we aangepast. T-Mobile heeft het lekker cryptisch gemaakt.

  13. Origineel geplaatst door dcbeaux
    Tmobile zet tethering eens aan voor vaste klanten voor 2008!!!

    Iedereen die iOS6 b3 heeft is dat ineens aangezet.

  14. Origineel geplaatst door Swen
    Iedereen die iOS6 b3 heeft is dat ineens aangezet.

    Serieus? Dan kan ik echt niet wachten op IOS 6

  15. Ik wil niet bellen, of sms’n wanneer krijg ik een serieus aanbod voor internet.
    De bundels geven bijna allemaal minder dan 1 GB of Heel veel voor veel te duur, in combinatie met ‘veel’ te veel belminuten.
    Deze mogen voor mijn wel ,33 euro per minuut kosten voor mijn sporadische gebruik.
    Ik sponsor de telefoon maatschappijen al jaren met ongebruikte belminuten die ze schaamteloos van me stelen (gelukkig heb ik ze dus niet nodig).
    Voorlopig zit ik goed met 08’smart hoewel ze deze dus ook omzetten bij overmatig gebruik (iemand enig idee waar deze grens ligt?).

    Tevens denk ik dat er nog te veel klanten zijn die dus van de 08 gebruik maken om tethering daarvoor open te stellen maar dat zullen ze wel niet toegeven.

    ontopic: Lees ik ook niet dat internet in het ‘onbeperkt’ zit maar ook nog eens moet worden aangekocht.
    Dus, eigenlijk niets nieuws. Andere aanbieders bieden nu toch ook al onbeperkt aan?. En in nederland, betekend dat dan ook naar mobiel ( van ook andere aanbieders )?
    Duidelijkheid staat niet erg hoog in het vaandel bij de telecom aanbieders

  16. Vanaf vrijdag ben ik eindelijk van het zooitje ongeregeld met de naam t-mobile af, want net zoals bijna altijd heeft niemand hier wat aan..

  17. Zit er nu wel of geen onbeperkt internet in?

    Want als ik dit lees:

    “Kan ik ook onbeperkt internetten?

    Ja, dat kan. Met de Onbeperkt Internet Voordeelbundel* ben je altijd en overal zorgeloos onbeperkt online. Meer informatie vind je op de Onbeperkt Internet Voordeelbundel-pagina. Wil je alles onbeperkt? Kies dan voor een iSmart 500 abonnement in combinatie met de Onbeperkt Bel & Sms Voordeelbundel: onbeperkt bellen, sms’en en internetten voor één vast bedrag per maand.”

    Zou je dus vanaf de iSmart 500 dat wel hebben maar gaat ie dan terug in snelheid na dat limiet of…?

  18. Origineel geplaatst door Swen
    Tmobile zet tethering eens aan voor vaste klanten voor 2008!!!Iedereen die iOS6 b3 heeft is dat ineens aangezet.

    Ik zat net te denken. Ik heb sinds b4 (niet b3) ineens tethering op mijn iPhone 4S, terwijl ik toch echt i150 ’08 heb… Echt super tof!

  19. @Mike: Ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat de oude abonnementen er sowieso uitvliegen binnen nu en een jaar of twee. Ik raad je dus aan geen losse iPhone aan te schaffen vanwege je goedkope abonnement. Je raakt hem immers toch kwijt binnen, waarschijnlijk, een jaar.
    Nu antwoord op je vraag: De tethering gaat waarschijnlijk niet aan voor klanten met ECHT ONBEPERKT internet. Er zijn zelfs al grootverbruikers bij wie het contract met oude voorwaarden nu al ontbonden is.
    Geloof me, vroeg of laat heeft niemand meer een contract met onbeperkt internet bij T-Mobile NL.

    Ik zie dat er mensen zijn die toch internet hebben met i-’08 abo’s. Ik hoop dat het blijft na de bèta!

  20. Origineel geplaatst door Niels
    Ik heb sinds vorige week Personal Hotspot met mijn oude Relax ’10 abonnement. Volgens mij is alles nu wel zo’n beetje aan?

    Mijn sim only abonnement niet hoor. Ik heb met ze gebeld en zij gaan mij dit ook niet aanbieden. “Omdat het niet kan”, amehoela. Omdat ze niet willen.

  21. Origineel geplaatst door Rick
    @Mike:Ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat de oude abonnementen er sowieso uitvliegen binnen nu en een jaar of twee. Ik raad je dus aan geen losse iPhone aan te schaffen vanwege je goedkope abonnement. Je raakt hem immers toch kwijt binnen, waarschijnlijk, een jaar.Nu antwoord op je vraag: De tethering gaat waarschijnlijk niet aan voor klanten met ECHT ONBEPERKT internet. Er zijn zelfs al grootverbruikers bij wie het contract met oude voorwaarden nu al ontbonden is.Geloof me, vroeg of laat heeft niemand meer een contract met onbeperkt internet bij T-Mobile NL.

    En hoe wilt tmobile dat gaan doen? Ik heb nog steeds een 12 maanden 08 abbo met onbeperkt internet.
    Als ik niks opzeg blijf ik bij dit abbo..

  22. @dcbeaux: Dat is wat ik heb gehoord. Er zal vast wel ergens iets in de voorwaarden staan.

  23. @Gautam: Ik heb hetzelfde, praktisch gezien heb je er alleen niets aan…

    Ik zit bijvoorbeeld dagelijks in de trein van Amsterdam naar Utrecht, maar de 3g verbinding is zó slecht dat je eigenlijk niets hebt aan tethering. De verbinding valt meerdere malen weg om na enkele minuten pas terug te komen en het stuk van Amsterdam Centraal tot na Abcoude is praktisch alleen maar GPRS, waar je natuurlijk niets aan hebt.

    Nee, ik ben het eens met Emile, mijn abonnement loopt binnenkort af en dan ga ik mooi naar KPN. Ook al zouden ze duurder zijn (weet ik niet zeker, ik heb me er nog niet in verdiept).

  24. Ik heb zo weinig aan onbeperkt internet als het 3G netwerk in grote delen van het land nauwelijks werkt.. :’)
    En het lijkt wel steeds beroerder te worden. Blij als mijn abo afloopt en naar een goede provider kan

  25. De ‘Onbeperkt Internet Voordeelbundel’ levert alleen T-Mobile voordeel op. Klanten betalen al jaren voor iets wat amper te ontvangen is: 3G (in mijn woordenboek heet zoiets: gelegaliseerde georganiseerde criminaliteit, net zoiets als de banken doen)

  26. @Beloved: Klopt, ik heb er ook weinig aan. Wel handig in situaties waar mijn thuis verbinding er uit klapt en ik dringend wat moet regelen. In mijn studentenhuis wil het internet (KPN) namelijk nog wel eens instabiel zijn. 3G dekking hier is echter perfect.

    Overigens bieden treinen tegenwoordig vrijwel allemaal zelf gratis Wifi (via T-Mobile). Ik vind het altijd typisch te zien dat ook de trein last heeft van de dekking. T-Mobile verklaart vervolgens doodleuk dat het niet rendabel is om meer palen langs het spoor te zetten vanwege de lage bevolking.

    Zal KPN toch ook last van hebben?

  27. @Gautam: Enig idee met Vodafone?

  28. @dcbeaux: De dekking? Geen flauw idee.

  29. @Rick: Bedankt voor je uitleg.
    Ik was inderdaad zo’n grootverbruiker. Ik had een i-150 uit 2010 en dat moest ik verplicht omzetten naar een Relax 220 sim-only met 2 GB. Maar ook daarmee heb ik nog steeds geen tethering. Dit abo liep af in mei 2012 maar loopt nog steeds, want ik ben hiermee maar 32,50 pm kwijt.

    En ik ben inderdaad van plan om in december (13e maand) de nieuwe iPhone los te kopen. Maar ik zal jouw waarschuwing in mijn achterhoofd houden en de situatie op dat moment bekijken.

  30. @Mike: Misschien dat ik inderdaad ook maar wacht tot januari. Wellicht kunnen ze mij dan een soortgelijk aanbod doen met het huidige iSmart abo. Scheelt toch wel erg veel geld.
    Daarnaast heb ik gehoord dat ie los waarschijnlijk 200 euro meer (!!) dan de iphone 4s gaat kosten. Niet normaal! Ik ben daarom benieuwd wat er allemaal voor extra hardware in de iPhone5 komt. Als het niet bijzonder is ga ik misschien wel voor de 4s.

  31. Wanneer hebben jullie voor het laatst Tethering getest?, ik heb een i-150 abo uit 2011 en sinds vorige week werkt het bij mij.

    Mijn dochters gaan trouwens naar Bliep.nl, (ook via T-mobile) onbeperkt internet, wat je zelfs kan uitzetten als je het niet nodig heb. Wel langzamer, maar geen verassingen.

  32. @Rick: Ja, we zien wel hoe de telecom-wereld er tegen die tijd uit ziet. Maar desnoods spaar ik maar wat langer door voor de 5 (what’s in a name?).
    Mijn 3GS kraakt in alle voegen, maar een paar maandjes langer overleeft ie nog wel. (Maar of ik t overleef? 😀 )

  33. @Mike: dus je kon / mocht niet ontbinden ?

  34. Ok, veel info weer in deze draad… mijn abbo t-mobile is nu afgelopen… ga straks voor nieuwe iphone… ben op zich tevreden over t-mobile, alleen NIET over het 3G bereik… stel, je zou in hetzelfde shuitje zitten…(ter info… groot verbruiker data ivm spotify etc.)… wat zouden jullie dan aanraden? Losse iPhone 5? of in combi met ? KPN, Voda? Anders? Het is zoooooo’n zoektocht tegenwoordig… zucht…iemand suggesties/tips?

  35. @Mike: Tja, dat heb ik ook. Ik ken mezelf. Eind oktober, begin november ligt er waarschijnlijk een iPhone5 op mijn nachtkastje. Het blijven gewoon mooie producten!

  36. Origineel geplaatst door me
    @Mike dus je kon / mocht niet ontbinden ?

    Ja, ik mocht op dat moment ook ontbinden. In verband met de manier waarop ik me behandeld voelde door T-mob, had ik dat ook bijna gedaan. Maar uiteindelijk heb ik financiën zwaarder laten wegen dan emoties.
    Ik kreeg door T-mob een aanbod van €32,50 waarvoor ik dus 220 min/sms en 2GB “snel” internet kreeg. Bij anderen was ik duidelijk duurder uitgeweest voor 2 GB.
    Daar komt dan nog bij dat ik op mijn werk geen wifi heb, maar wel goede 3G dekking door T-mob. Dus voorlopig loopt deze abo nog ff door…

    Oh ja, aangezien ik de reacties alweer voor me zie:
    Ik vond dat T-mob mij onterecht behandelde omdat ze mij alleen de keus lieten tussen: een ander abo of ophoepelen. Ik had het fair gevonden als ze me ook de keus hadden gelaten om mijn internetgebruik terug te brengen naar “normale” proporties en dat ook zo te houden.
    Tenslotte had ik “onbeperkt internet” en daar maakte ik op mijn werk dan ook dankbaar gebruik van. (TuneIn Radio, Spotify etc.) (Geen tethering, ook niet via JB.)

  37. Ik ben ook benieuwd! Ik zelf ben toch weer op tmobile uitgekomen. Maar als er mensen zijn met andere oplossingen hoor ik het graag!

    Origineel geplaatst door Eddy
    Ok, veel info weer in deze draad… mijn abbo t-mobile is nu afgelopen… ga straks voor nieuwe iphone… ben op zich tevreden over t-mobile, alleen NIET over het 3G bereik… stel, je zou in hetzelfde shuitje zitten…(ter info… groot verbruiker data ivm spotify etc.)… wat zouden jullie dan aanraden? Losse iPhone 5? of in combi met ? KPN, Voda? Anders? Het is zoooooo’n zoektocht tegenwoordig… zucht…iemand suggesties/tips?

  38. grappig onbeperkt

    maar wanneer gaan ze hun grootste probleem verhelpen bereik wat nog steeds de nummer 1 klacht is al jaren sinds de tijd van BEN voordat tmobile bestond
    zoals gewoonlijk weer een goedkope manier van mensen lokken zwaar min punt van ze blijft het

  39. Moch je abbo niet ontbinden?

    Origineel geplaatst door Mike
    @Rick: Bedankt voor je uitleg.Ik was inderdaad zo’n grootverbruiker. Ik had een i-150 uit 2010 en dat moest ik verplicht omzetten naar een Relax 220 sim-only met 2 GB. Maar ook daarmee heb ik nog steeds geen tethering. Dit abo liep af in mei 2012 maar loopt nog steeds, want ik ben hiermee maar 32,50 pm kwijt.En ik ben inderdaad van plan om in december (13e maand) de nieuwe iPhone los te kopen. Maar ik zal jouw waarschuwing in mijn achterhoofd houden en de situatie op dat moment bekijken.

  40. Lees ik het nu goed, gaan ze de oude abonnementen stoppen? Maar dit mag toch niet zomaar? Als je die eenmaal hebt dan kunnen ze die toch niet zomaar stoppen? Dan is het contract breuk, kan je er zo vanaf.

    Mij benieuwen of het stopt?!

  41. Sinds ik de Beta draai van iOS 6 kan ik happy zeggen dat mijn Personal Hotspot van een Relax 2010 abo werkt met mijn iPhone. En als ik terugga naar 5.1.1 dan niet meer. Dus blijkbaar staat ons wat te wachten 😉

  42. Mensen neem nu voor mij, armlastige telco aub deze bundel want ik verdien niets meer aan sms en bellen. ( ja ik ben heel zielig)

  43. Het minste wat ik met mijn telefoon doe is bellen

  44. Jailbreaken en “Tether Me” of een van de vele andere tethering tooltjes downloaden lossen voor iedere iPhone-gebruiker het Hotspot probleem volledig op!

  45. Ik snap het geklaag, maar toch ben ik wel blij met deze mogelijkheid… Ik zit vaak aan de 160 euro met me ismart 500… Dus 20 euro erbij en ik betaal standaard maar 80 en kom er nooit overheen…

    Prima deal lijkt me zo!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.