CEO Italiaanse provider tweet alvast over iPhone 5

De Italiaanse telecomprovider 3 Italia's CEO Vincenzo Novari heeft op Twitter laten doorschemeren dat de iPhone 5 bijna verschijnt. De tweet is opmerkelijk voor iemand in zijn positie.

iPhone ItaliaVincenzo Novari, de CEO van de Italiaanse telecomprovider 3 Italia, hint op Twitter alvast over de onthulling van de iPhone 5. Dit ontdekte iSpazio. De CEO van het telecombedrijf vraagt op Twitter of mensen al klaar zijn voor de onthulling van de iPhone 5 en zegt dat “hij er bijna is”. Of Vincenzo ook echt iets weet over de nieuwe iPhone is moeilijk te zeggen. Het is wel apart dat de CEO van een bedrijf zo openlijk inspeelt op de hype, omdat iemand in zijn positie op de hoogte moet zijn van onderhandlingen met Apple over nieuwe hardware die bij abonnementen verkocht zal worden.

In zijn eerste tweet zegt Novari het volgende:

Hij is er bijna… Zijn jullie klaar voor de iPhone 5?

In een vervolgtweet wijst Novari er op dat hij eigenlijk niks mag zeggen over de iPhone 5, maar dat het “een geweldige smartphone wordt” die ook zijn bedrijf zal aanbieden.

Hoewel Novari vooral lijkt in te spelen op de huidige hype, is het wel interessant dat de nieuwe iPhone er volgens Novari al bijna aankomt. Tot nu toe waren er alleen geruchten en een vakantiestop die er op wezen dat hij al vanaf september verkocht zal worden. Afgelopen jaar wijst er ook niet op dat de nieuwe iPhone dichtbij is: toen werd de iPhone 4S pas in oktober verkocht.

Wat Apple precies zal doen horen we hopelijk op 12 september. Dan organiseert Apple volgens verschillende bronnen een evenement waarop de nieuwe iPhone wordt aangekondigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2012, 11:11
Categorieën Geruchten, iDevices, Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.