Reacties voor: T-Mobile belooft stabielere 3G-verbinding binnen gebouwen

T-Mobile belooft een stabielere 3G-verbinding binnenshuis, door gebruik te maken van de 900Mhz-frequentie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 33 reacties

  1. Dus straks hebben we een heel stabiel 3G netwerk. Maar 4G is dan het probleem? Wel fijn dat het netwerk stabieler wordt. Al vraag ik me af of ik het zou merken. Aangezien er volgens t-mobile niks in mijn omgeving aan de hand is. terwijl ik amper 2g ontvang thuis. (getest met meerdere telefoons)

  2. Dus ze geven toe dat het altijd al slecht was, netwerk van T-Mobile, is niet de eerste keer dat ze liegen, weet je nog
    bel te goed onbeperkt mee nemen, was ook een leugen.

  3. Hier in Terneuzen is de verbinding op hun netwerk RAMPZALIG na een klacht bij mijn provider hebben ze aangegeven waarschijnlijk mijn abonnement te annuleren. Heb op sommige locaties niet eens internet of bij een door mij gedane meting 0,04 mb down en 0,00 up.

  4. 4 jaar telaat

  5. Haha TMobile belooft. Waar heb ik dat meer gehoord? We betalen nu het volle pond voor nog steeds geen optimaal netwerk! Losers ..

  6. Zat vorige keer op de camping, Dacht leuk kan met mijn telefoon hotspot maken voor mijn iPad. Kreeg net aan whatsapp berichten binnen en die hotspot dat ging m niet worden met T-Mobile en ik gebouwen idd rampzalige ontvangst.

  7. Ik heb afgelopen weekend toch maar besloten om van T-Mobile over te stappen naar Vodafone. Ik heb de laatste tijd steeds vaker de melding Geen Service in de display van mijn telefoon.

  8. Helaas voor hun heb ik mijn abonnement al opgezegd. Ik ben op dit moment zeer te spreken over Vodafone.

  9. Ik kan niet wachten dat ik kan overstappen naar andere provider. T-mobile heeft idd erg slechte 3G dekking.

  10. En wanneer? Want als T-Mobile iets belooft is dat vaak lange termijn werk …

  11. EINDELIJK!!!!
    Al vaker een dekkingsklacht ingediend, maar daar schiet je geen … mee op.

  12. Laat ze eens beter dekking maken in Zeeland en Limburg. En vooral daar BUITEN.

  13. Fijn dat ze dat doen maar heeft een landelijke dekkings buitenshuis geen prioriteit. Ik heb nog regelmatig dat ik met T-Mobile slechts 2G of geen internet heb.

    Dagelijks reis ik naar school en kom dan met de bus door een dorp en daar geven mijn iPhones (3G, 3GS en 5) al dik 4 jaar “Geen Service” aan. Kan dus nieteens bellen en sms’en. Meerdere keren aangekaart en met de NetwerkRadar gespamd maar na 4 jaar nog NIKS aan gedaan. Het is dat ik nog een i300 abbo heb met onbeperkte data (fair-use) voor €29,95 p/m. Dat is de enige rede dat ik nog bij T-Mobile blijf.

  14. Voor binnen heb je Wifi dus niet zo klagen

  15. Ik zou op een aantal plekken wel gewoon verbinding willen hebben …

  16. Origineel geplaatst door Martin
    Dus straks hebben we een heel stabiel 3G netwerk. Maar 4G is dan het probleem? Wel fijn dat het netwerk stabieler wordt. Al vraag ik me af of ik het zou merken. Aangezien er volgens t-mobile niks in mijn omgeving aan de hand is. terwijl ik amper 2g ontvang thuis. (getest met meerdere telefoons)

    Ik heb hetzelfde, heb klacht ingedient bij T-Mobile en krijg nu 30% korting op m’n abonnement

  17. Origineel geplaatst door Barend
    Voor binnen heb je Wifi dus niet zo klagen

    Soms is kunnen BELLEN ook wel handig… Ik heb regelmatig een klacht bij T-Mobile ingediend over de bereikbarheid. Een keer kreeg ik zelfs als antwoord “We hebben u geprobeerd te bellen maar konden u niet bereiken”. Ja, gek he?

  18. @leon: Die is wel meesterlijk. Vroeger kwam ik wel is in uithoeken als slootdorp daar moest je naar boven gaan om iets te kunnen met je gsm maakte niet uit welke provider

    Daarom overal waar ik kom vraag meteen om een webkey

  19. Wat een gelul weer, ik ben daar 2 1/2 jaar klant geweest en al die tijd thuis vaak niet kunnen bellen, en niet gebeld worden vanwege het slechte bereik.
    En al die tijd belooft dat er een mast in de buurt bij zou komen en er is nooit van gekomen.
    Zit nu bij telfort en ben daar een stuk gelukkiger mee 🙂

  20. Beter regelen ze beter bereik in dorpen, ik zit hier altijd op GPRS met 2 streepjes en betaal net zoveel als iemand die 3G vol bereik heeft!

  21. Zal tijd worden, ben met t-mobile klant en was er tot nu toe niet echt over te spreken… Hoop dat dit verandert

  22. @matijs: Heb t zelfde aan de goede kant van Zeeland haha! Ook veel problemen en vaak geen of trage 3G. Vooral via YouTube of deezer/spotify moeilijk streamen. Voorheen met Vodafone nooit een probleem, alleen daar werd gesjoemeld met hoge rekeningen die niet klopte

  23. Nou bij Vodafone is het niet veel beter in Groningen. Ik denk dat nog niet eens de helft van de provincie 3G-dekking heeft.

  24. Ik ben me aan het oriënteren op een andere provider. T-Mobile heb ik op mijn werk niets aan.

  25. In principe is in mijn omgeving (Brabant) het bereik niet veel slechter dan bij KPN, maar de capaciteitsproblemen op het T-Mobile netwerk is bij mij het grootste probleem.
    Heb gelukkig inmiddels ook korting op mijn abonnement.

    btw. Als je nu de klantenservice benaderd dan zeggen ze dat ik maar moet wachten tot de uitrol van 4G en dat ik maar meldingen moet maken in Netwerkradar. Dekkingsklachten nemen ze vaak niet eens serieus in behandeling als je er niet achteraan gaat.

  26. Origineel geplaatst door Martin
    Dus straks hebben we een heel stabiel 3G netwerk. Maar 4G is dan het probleem? Wel fijn dat het netwerk stabieler wordt. Al vraag ik me af of ik het zou merken. Aangezien er volgens t-mobile niks in mijn omgeving aan de hand is. terwijl ik amper 2g ontvang thuis. (getest met meerdere telefoons)

    Zoooo. Herkenbaar!!!!!!

  27. @Ruud: Ik heb mijn beltegoed al jaren onbeperkt mee. 220,- opgebouwd inmiddels. Nu lager abbo. Het bereik van 3g laat idd wel wat te wensen over. Zelfs binnen in een huis in hilversum geen 3G. Zoooooo 1998…

  28. Grappig ik heb gewoon altijd vol bereik thuis ( haarlem) van gsm en 3g, onderweg naar school heb ik ook altijd gsm bereik ( behalv in de noordzeekanaal tunnel, ik zit in alkmaar op school), 3g heb ik altijd vol beteik behalve in uitgeest want daar valt hij vaak uit.

  29. ja en een beetje snel
    wat dachtje van in en rond de arena
    nooit berijk laat staan 3g

  30. @Sander: T-mobile in sommige delen van Terneuzen is rampzalig. Mijn abo hebben ze twee jaar terug ook ontbonden en meteen naar kpn gegaan. Is super! Hopelijk wordt t-mobile beter nu…

  31. Ik ben, waar ik woon, erg tevreden over de verbinding van T-Mobile. Ga ik echter naar zeeland naar familie, dan heb ik zelden bereik… zal wel aan zeeland liggen toch?

  32. Origineel geplaatst door Garenor
    T-Mobile in sommige delen van Terneuzen is rampzalig. Mijn abo hebben ze twee jaar terug ook ontbonden en meteen naar kpn gegaan. Is super! Hopelijk wordt t-mobile beter nu…

    Hopelijk word die van mij ook ontbonden. In Axel ist al helemaal erg.

  33. Mobiele telefonie zou genationaliseerd moeten worden. 3 slechte commerciële netwerken zouden samen 1 sterk non-profit netwerk moeten kunnen vormen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.