swiftkey-themes

SwiftKey toetsenbord-app gaat thema’s verkopen

SwiftKey heeft een update gekregen en biedt nu betaalde thema's en animaties. Ook is het toetsenbord stabieler geworden.

SwiftKey heeft allerlei betaalde thema’s aan de app toegevoegd. Op Android was het al langer aanwezig, maar nu kunnen ook iOS-gebruikers genieten van de thema’s, waaronder 12 nieuwe. Eén daarvan is het nieuwe ‘shooting stars’-thema met animaties, op de afbeelding hiernaast. De sterrenhemel beweegt daarbij volgens het parallax-effect: als je de iPhone beweegt, beweegt de sterrenhemel mee. Je betaalt voor de thema’s tussen de €0,99 en €1,99. De app zelf is gratis te downloaden.

swiftkey-themes

De geanimeerde thema’s zijn het duurst. Voordat je een thema aanschaft, krijg je een preview te zien – behalve op de iPad, want daar werkt het gebruik van de thema’s nog helemaal niet.

Shooting Stars theme GIF

SwiftKey is een populair toetsenbord voor iOS 8, met woordvoorspelling. Dergelijke woordsuggesties vind je ook in Apple’s QuickType-toetsenbord, maar SwiftKey heeft bij ons een streepje voor: die is er namelijk ook in het Nederlands. In de app zijn ook wat verbeteringen doorgevoerd, vooral wat de stabiliteit betreft. Het SwiftKey-toetsenbord zal vanaf nu minder vaak per ongeluk worden vervangen door het standaard toetsenbord van iOS.

Een bekend ander third-party toetsenbord met thema-ondersteuning – die daar zelfs helemaal om draait – is Themeboard.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2015, 18:27
Categorie Apps
Onderwerpen swiftkey, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.