infltr foto-app met filters.

Fotofilter-app infltr gratis te downloaden via Apple Store-app

De foto-app infltr, waarmee je oneindig filters kunt toevoegen aan je foto's, is nu gratis te downloaden via de Apple Store-app. infltr werkt ook met iMessage en bevat een Apple Watch-app.

infltr foto-app met filters.
Voor iedereen die graag foto’s met filters maakt, is de iOS-app infltr een handige toevoeging. Deze filter-app bevat een oneindig aantal filters en kost normaal wel €2,29. Toch kun je deze app nu gratis downloaden, want Apple geeft infltr gratis weg via de Apple Store-app. De actie geldt tot 15 augustus en je moet hiervoor dus in de Apple Store-app zijn (niet in de App Store-app).

Foto-app infltr gratis via Apple Store-app

De Apple Store-app is de plek waar je een nieuwe iPhone, Mac of ander Apple-product kan uitzoeken, waarna deze bij je thuis bezorgd worden. Ook gebruik je de app bij je bezoekje aan de fysieke Apple Store. Zo’n één keer per maand geeft Apple via de Apple Store-app (dus niet de normale App Store-app) een betaalde app gratis weg en de komende maand is dat dus infltr. Met infltr heb je een onbeperkte hoeveelheid filters tot je beschikking. Het enige wat je hoeft te doen, is om tijdens het maken van een foto over het scherm te vegen. De kleuren op het scherm veranderen bij elke veeg, waardoor je dus heel veel filters kunt toepassen.

Foto-app infltr.

infltr bevat daarnaast allerlei bewerkingsopties, bijvoorbeeld om je foto bij te snijden of om de tint, het contrast aan te passen of de kleurtemperatuur in te stellen. Je kan een foto ook kantelen, draaien of achteraf een favoriete filter toevoegen. Daarnaast bevat infltr ook nog een iMessage-app, waardoor je ook direct vanuit iMessage een foto met een filter kunt maken. Bovendien is er nog een Apple Watch-variant, die je kunt gebruiken om foto’s op afstand te maken.

Zo kun je infltr gratis downloaden via Apple Store-app

infltr is te installeren op elke iPhone en iPad vanaf iOS 9, maar doordat de Apple Store-app minimaal iOS 10 vereist, heb je wel de meest recente versie van iOS nodig om de app gratis te installeren. Je kunt €2,29 besparen als je voor 15 augustus 2017 het volgende doet:

  1. Open de Apple Store-app en tik op het tabblad Ontdekken.
  2. Scroll naar onderen tot je bij de aanbieding ‘Speciaal voor jou’ komt (zie afbeelding). Tik op Download nu gratis.

infltr downloaden via Apple Store-app.

  1. In het volgende scherm vind je informatie over infltr. Tik op de blauwe balk Download nu gratis.
  2. Je wordt nu doorgestuurd naar de App Store. Voer hier eventueel je Apple ID-wachtwoord in.
  3. De promotiecode voor infltr is al ingevuld. Tik op Wissel in.
  4. infltr wordt nu gratis gedownload op je iPhone of iPad.

Mocht het downloaden van de app niet lukken, dan vind je in onderstaande tip nog meer informatie. Onthoud dus dat je de Apple Store-app (zie hieronder) nodig hebt. Via de standaard App Store-app kost infltr nog gewoon €2,29.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2017, 13:15
Categorie Apps
Onderwerp apple store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.