Reacties voor: Opnieuw storing bij iTunes en App Store

Apple heeft last van langdurige storingen bij de iTunes Store en App Store. Er zijn geen icoontjes zichtbaar, de weergave is raar en je krijgt foutmeldingen.
Lees het complete artikel → Opnieuw storing bij iTunes en App Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 54 reacties

  1. Geen app aankopen of updates mogelijk hier.

  2. In de app store op me iPad mini 2 iOS 9.0.2. Als ik bij uitgelicht kom staat het eerst raar maar al gelijk komt alles weer normaal Te staan. En bij hitlijsten komt zie ik eerste 2 seconden lege kolommen en dan komt eerst de betaalde apps en 1 seconde. Later de gratis apps. Ik kan wel gwn apps download. ( ps op me iPhone 4 iOS 7.1.2 geen last van)

  3. Ik krijg geen aankopen te zien. Als ik op updates/aankopen klik vanaf mijn iPhone dan ‘bevriest’ mijn scherm alsof hij data aan het ophalen is, maar er gebeurt verder niets ook niet als ik 5 minuten wacht. Best irritant!

  4. Ik heb sinds gister de vreemde weergave in de iTunes store. Hopelijk wordt dit snel opgelost. Waar ik regelmatig ook last van heb is dat mijn albumart willekeurig verdwijnt in iTunes. Aangezien ik er waarde aan hecht om dat netjes te houden had ik gehoopt dat Apple dat met El Capitan en iOS 9 zou oplossen. Helaas helaas. Dit verdient m.i. wat aandacht van Apple!

  5. Geen icoontjes bij Updates in de Appstore. En ik maar denken dat ik een brakke Wifi verbinding had.

  6. Dit ziet er inderdaad uit als een hardnekkige storing, maar eigenlijk heb ik al maanden last van slecht updatende apps. Deze zomer heb ik daar zelfs contact over opgenomen met een ontwikkelaar: Mailbox wilde maar niet updaten, bleef hangen, en het icon was niet zichtbaar in de App Store. Ook updaten op de iPad of iTunes werkte niet. Ook daar geen icon. De ontwikkelaar was zeer verbaasd, aangezien hij geen problemen zag van zijn kant en ook uit vanuit andere kanalen (landen?) niet de indruk had dat er iets fout zat.

    Pas na een week of twee was het ineens goed. Sindsdien diverse andere apps gehad die hetzelfde probleem hebben. Geduld is de oplossing, maar het blijft vreemd dat Apple dit niet onder controle krijgt…

  7. Zelfde probleem gehad vandaag. Nu weer wel updates te downloaden.

  8. Ik had dit probleem ook vorige week nadat ik IOS9.0.2 geinstalleerd had. Het duurde enkele dagen, een versie installatie van IOS 9, en een versie installatie van mijn MacBook totdat ik de DNS instellingen van mijn verbinding aanpaste naar die van Google (8.8.8.8). Het werkte toen meteen weer.

  9. Ik heb ook al dagen last van storingen op de PC maar ook op de iPad Air.
    In mijn iTunes staat zoals hier boven op de plaatjes en heb al diverse keren iTunes opnieuw geïnstalleerd, nou dat gaan we dan maar niet meer doen ;).
    Maar ik heb op de iPad in de App Store dat ik geen plaatjes (icons) meer zie.

  10. @J@n: Pas je DNS instellingen eens aan naar die van bijvoorbeeld Google (of een andere open DNS aanbieder).

  11. @Knarf: hier veel last van witte iconen, van snelkoppelingen, van veel bezochte websites😦😦

  12. op mijn apple watch worden een aantal apps niet goed weergegeven. geen icons en soms niet openen

    onder de apps vallen de app van de NOS. en dat is vreemd want hij heeft het wel goed gedaan…

  13. Zijn er ook mensen die geen reservekopie kunnen maken in de iCloud? Die van mij is inmiddels 2 weken oud en geeft alleen aan dat de vorige Back-up mislukt is.

  14. @Bas: Op mijn iPad 3 gaat het wel goed. Op de iPhone 5s, beiden iOS 9.0.2, mislukt de reservekopie inderdaad steeds!

  15. Er is wel meer mis met iTunes. De nieuwe apps pakt die niet meer met het syncen en de updates ook niet meer!!! >:(

  16. Grr, en ik zit het hele weekend er al mee te prutsen, dacht dat het aan mijn iMac lag omdat ik nergens iets zag gemeld van dit soort problemen…
    Precies ditzelfde weekend was mijn Time Machine Backup disk corrupt, dus nu ook bezig met een nieuwe eerste backup. Een kleine 800GB 🙁

  17. Wat mij stoort is dat er bij Apple op de site nergens een vermelding wordt gemaakt dat er problemen zijn, dat zouden ze toch op z’n minst kunnen doen zodat gebruikers in ieder geval weten wat er aan de hand is. Ik heb de afgelopen dagen gezocht op internet of er problemen waren, en niets gevonden, had bijna mijn systeem weer opnieuw geïnstalleerd.

  18. @wouter: app NOS bij mij wel goede weergave.

  19. @Aaipad: Ik heb een Back-up gemaakt op de pc, iPhone gewist, Back-up van pc terug gezet. Nu werkt iCloud weer. Misschien werkt dat bij jou ook.

  20. Wij hebben het iTunes probleem op vijf (5) Macs met OS X 10.11.x en iTunes 12.3. Op een stokoude Mac Mini 2007 met OS X 10.7.5 Server en iTunes 12.2.2 is er geen enkel probleem.

    Edit: OK! Met het verwijderen van de iTunes cache (com.apple.itunes) in de user Library/Caches/ is het probleem opgelost. 😉

  21. Ik weet waarom maar iTunes werkt weer.
    Had gisteren het ook even geprobeerd met Firefox en daar werkte het wel?

  22. @Marcel: Inderdaad bij mij ook niet en dat is op 13-10-2015

  23. 19:30 zowel op WiFi als 4G nergens last van. Net 3 apps kunnen updaten zonder melding.

  24. Ik had ook zulke problemen bij ios update het is alleen savonds zelfs dagen na een uitgave

  25. Vanmiddag m’n iPhone 6s plus binnen gehad en ben al ± 8 uur bezig om de Back-up op m’n nieuwe iPhone te zetten. Gaat elke keer mis met diverse foutcodes. Grrrrrrr

  26. Apple Music ligt ook nog half plat (specifiek: iTunes Music Library geeft een 503 error).

  27. Vanmorgen (14-10-2015) nog steeds problemen met het updaten van app’s op mijn iPhone.

    o.a Whatsapp, TuneIn Radio

    Nu heb ik ook nog een 1-tje staan, terwijl en geen update’s aangegeven worden, is best irritant. Ik heb al een hard-reset gedaan en uit/aan gezet.

  28. @timosha: Bedankt voor de tip Timosha,
    het werkte, mijn iTunes doet weer normaal…

  29. Updates zijn niet te downloaden.

  30. Kan gebeuren hè.

  31. Wel typisch; het lijkt wel of deze storingen zich zijn gaan voordoen vlak na de aankondiging dat AppThinning en -Slicing nu wel beschikbaar was.
    Mijn gevoel zegt dat dit daar iets mee te maken heeft; alsof bepaalde resources nu niet gevonden kunnen worden ofzo…

  32. Sinds 4uur vannacht? Big BS!
    Ik kan al 2 dagen niets meer updaten uit de Mac app store

  33. @alpacatje: 😴😴😴

    Als je iets beter kijkt zul je zien dat dit een update op een eerder artikel van drie dagen geleden is…

    … en wie er hier BS schrijft 😁

  34. Hier dus ook nog steeds offline. Begin er een beetje moe van te worden.

  35. Dit is inmiddels de zoveelste storing in korte tijd en daarbij: niet of nauwelijks communicatie van de kant van Apple. Trieste vertoning.

  36. “Het aantal meldingen gigantisch gestegen ”

    Vervolgens staat in de grafiek het ” gigantische” aantal van …….18 meldingen.

    Wel veel meer dan vlak daarvoor maar kom op ….. 18 meldingen….. Ok geeft een storing aan maar voor zo een dienst is dat niet echt een ” gigantisch” aantal.
    Bekt wel erg lekker in een artikel natuurlijk.

  37. Neeee! Niet vandaag, krijg tussen de middag mijn 6S. 😛

  38. @Alfred j. Kwek: Dit is een beetje een domme reactie als je denkt dat er maar 18 mensen last van de storing hebben. Ik had er ook last van, maar ga dat niet eerst melden op die website. Maar goed, zo zal je het ook wel niet bedoelen.
    Ik vind het wel raar dat je meteen een sneer maakt naar de schrijfster van dit artikel. Dat is kennelijk de tendens tegenwoordig op iCulture.

  39. Deze middag net mijn iphone 6S binnen gekregen en nu kan ik er niks mee omdat de app store plat ligt. Werkcollega keek er ook al naar uit om mijn oude iphone 6 straks te kopen van me. Maar als de app store niet werkt, kan ik mijn oude nog niet wegdoen :-(.

  40. Ik kon net wel mijn back up terug zetten op mijn nieuwe 6S maar ik wil nu mijn 6 wissen en klaar maken voor mijn vrouw maar dat lukt dus niet want als ik het wachtwoord invul schud het venstertje.

  41. zoo gelukkig lees ik dit . ik heb de afgelopen 24 uur me iPhone 6 5x opnieuw moeten restore om het hele zooitje niet goed werkte meer .

    ps jullie app staat niet meer in de app store !

  42. Updates geen probleem in de appstore, maar probeer al een aantal dagen een itunes kaart in te wisselen en dan geeft hij steevast een foutmelding…. Hoop dat er snel een oplossing komt!

  43. Hier hetzelfde probleem. Iphone 6s is vanmorgen binnen gekomen maar kan de installatie niet afronden want ik kan geen apps installeren.

    Ook de oude iphone 5s wissen lukt niet …

  44. Ik kon vermorgen wel gwn een update downloaden al dagen zelfs op iphone4 7.1.2 en iPad mini 2 iOS 9.0.2. Heb vermorgen smasht road ge-update 😉

  45. Net Subway sufers ge-update werkt gwn. Heb wel dat alles langzaam en stroperig werkt

  46. Ben het beu. Ik stap toch maar eens over naar Samsung

  47. @Veder: Maar gelukkig geef jij het goeie voorbeeld en doet niet mee met die tendens, maar kiest voor redelijkheid en nuance met zorgvuldig gekozen woorden als ‘domme’ en ‘raar’ in je reactie 😇

  48. Mijn automatische Back-up via ICloud werkt niet meer. Op 4 oktober een 6s 64GB gekocht. Op 5 oktober is de laatste back-up gemaakt.
    Vandaag Apple Care aan de lijn gehad: géén oplossing. Ook de handmatige variant lukt niet……
    Iemand een idee??????

  49. Hier nog steeds storing bij de app store.. Iemand nog een tip?
    Vervelend als je je nieuwe iPhone wil installeren..

  50. Rare weergave van Itunes, zoals afbeelding in dit artikel. Downloaden van muziek is wel mogelijk, maar werkt erg onhandig. Macbook vermeldt een update van iPhoto, terwijl dat programma niet meer gebruikt wordt.

  51. Nog steeds storing iTunes Store. Zelfde weergave als hierboven.

  52. Bij Voorkeuren cache opnieuw ingesteld en probleem is verholpen. iTunes wel afsluiten en opnieuw opstarten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.