Portemonnee-stocard

Stocard-app terug op de kaart met vernieuwd design

Stocard is vernieuwd en geeft je nu nog makkelijker toegang tot al je klantenkaarten. De app bevat klantenkaarten van ruim 200 winkels, zoals Gamma, IKEA en AH.
Erwin Siekman - · Laatst bijgewerkt:

Portemonnee-stocard
Met een nieuwe update heeft Stocard zichzelf weer helemaal op de kaart gezet. Het concept van de app is simpel: verzamel al je klantenkaarten in een app en voorkom een te zware portemonnee.

Stocard: ruim 200 pasjes vooraf ingesteld

Klantenkaarten-apps zijn niet nieuw, maar Stocard probeert zich te onderscheiden door het erg gebruiksvriendelijk te maken. “We hebben de app een volledig re-design gegeven en de helemaal opnieuw opgebouwd. De app is nu nog veel beter!”, aldus de ontwikkelaars. Is dat ook zo? Wij zochten het uit.

Zodra je de vernieuwde app opent word je gevraagd om een kaart toe te voegen. Als je op het plus-icoontje drukt kan je een keuze maken uit één van de 200 vooraf ingestelde pasjes. Heb je een pasje dat je graag zou willen toevoegen, dat niet in de lijst voorkomt? Niet getreurd: als je kiest voor ‘Andere kaart’ kan je de barcode scannen, de pas een naam geven en zelfs het logo aanpassen.

stocard-beginscherm  stocard-pasje

Niet alleen grote bedrijven
Wat ons direct opvalt is het grote aantal bedrijven dat aanwezig is in de app. Ter vergelijking: in Apple Wallet zijn veel minder bedrijven aanwezig. Klik je in de Wallet-app op het linkje om geschikte apps te openen, dan vind je partijen als KLM, Easyjet en Airbnb, maar het gaat slechts om zo’n 20 partijen. In Stocard vindt je naast de bekende winkelketens in Nederland ook kleinere bedrijven en diensten waarvan de pas vooraf is ingesteld, zoals Kelly, Le Ballon en Nijhof. Let wel op dat niet elke winkel de nieuwste technologie heeft op het gebied van scanners, waardoor je in sommige gevallen helaas toch het ‘echte’ pasje tevoorschijn moet halen.

stocard-aanbieding

Ook folders bekijken
Via de app kan je ook folders en aanbiedingen bekijken van de bedrijven waarvan je een pasje hebt. In de app vindt je standaard de folders van Albert Heijn, Kruidvat en de Gamma. Zodra je pasjes gaat toevoegen wordt dat aanbod groter en persoonlijker. Bedrijven die in aanmerking willen komen voor een plek in de klantenkaart-lijst kunnen contact opnemen met Stocard.

De app biedt ook een functie die je herinnert het pasje te gebruiken zodra je in de buurt bent van een bekende winkel. Via een melding op je telefoon wordt direct het juiste pasje getoond..

Via de instellingen van de app kan je Touch ID activeren om al je pasjes te beveiligen. Heb je natte vingers en herkent Touch ID je vingerafdruk niet, kan je met een pincode (die je zelf hebt aangemaakt) alsnog in de app komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2016, 14:14
Categorie Apps
Onderwerp klanten
25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.