Reacties voor: Steve Memorial Wall aan het Leidseplein, Amsterdam

Op het Leidseplein in Amsterdam is bij de toekomstige Apple Store de Steve Jobs Memorial Wall geplaatst door iPhoneclub, One More Thing en Appletips.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 79 reacties

  1. RESPECT EN RUST IN VREDE!!!!! ♥
    – Veranderingen maken de toekomst –

  2. Mooi idee

  3. Good job (s)!

  4. Mooi gebaar van jullie!!

  5. ┈┈┈┈┈◢◤┈┈┈┈┈┈┈┈
    ┈┈◢▇▇▇▇▇◣┈┈┈┈┈┈
    ┈┈▇▇▇▇▇◤┈┈THANK┈┈
    ┈┈▇▇▇▇▇┈┈┈┈YOU┈┈
    ┈┈◥▇▇▇▇◣┈┈┈STEVE┈
    ┈┈┈◥▇◤◥▇◤┈┈┈┈┈┈

    R.I.P.

  6. @joey jreij: alles voor stevy R.I.P

  7. Een mooie actie…..voor een special wereldburger!!! We zullen hem missen…..

  8. mooi gebaar mensen .echt top
    en nog even voor steve

    mn eerste iphone – imad
    mn eerste ipad -iglad
    nu jij overleed – isad

    rust in vrede beste man

  9. Dankzij jou, type ik dit op een Iphone. Bedankt dat ik jou generatie mocht zijn!

  10. Rest in Peace Jobs!

  11. Rust in peace Steve!

  12. Mooi gebaar van jullie, rust in vrede steve

  13. Rust zacht!

  14. Goed initiatief!

  15. Rest in peace. Thank for all your great gestures.

  16. Super tof, ik ga morgen zeker even langs.

  17. Wauw wat een mooi gebaar!! Ik ga er zeker heen om mijn medeleven te betuigen. Het is een groot verlies voor ons Apple fans maar een drama voor zijn gezin, naaste familie vrienden en collega’s. Deze man heeft de wereld op een bepaald vlak veranderd en mss wel dichter bij elkaar gebracht?

  18. Rip steve, thx for the great products!

  19. Ik ga ook ff heen rip Steve
    Inderdaad isad

  20. There are 3 Apples that changed the world: the one Eve ate, the one that fell on Newton’s head & the one that Steve Jobs built. #isad

  21. Snappen jullie nou waarom ze de 4S hetzelfde design hebben laten zitten..
    Hierom dus..

    Nogmaals Rust in Vrede Steve..
    Je hebt een verandering aangebracht op de wereld en zo’n besturingssysteem in leven gebracht dat bij andere systemen dit niet haalbaar zijn.

    Respect en eer voor deze man..
    Het voelt toch wel raar, tenminste voor mij als een iPhone, iPod touch en een toekomstige Mac bezitter dat ik apparaten heb van de man die gister overleden is.. Het dringt niet door dat hij de uitvinder en de maker van alles is waar we dagelijks mee omgaan..

  22. Respect!

  23. Toch raar, dat, je zoveel emotie’s kan voelen, als iemand overlijd, waarvan de meesten onder ons, hem nog nooit in het echt hebben gezien. Ik moest hier de hele dag aan denken. Steve veranderde de hele wereld. Ook deze site, is alleen mogenlijk door hem. Indirect.

    – Samtulp6

  24. Ik moest een beetje spugen in mijn mond. Kudo’s voor de grote baas, maar dit begint Fortuyneske vormen aan te nemen. Het moderne rouwen is weer begonnen. Kaarsjes, knuffels en bloemen. Met alle respect, mij gaat dit veel te ver.

  25. Vele kennen Apple allen van de iPhone en IPod. Nog nooit van een 6230 gehoord. En zijn begonnen met een Windows bak. Doe ff gewoon!!

  26. Rust in vrede steve,

    Mijn waardering voor al je prestaties.
    Jammer dat je zo kort van het leven hebt mogen genieten.

  27. Dit gaat veel te ver, het begint zelfs een beetje zielig te worden. Begrijp me niet verkeerd ik ben gek van Apple, maar dit geeft mij wel een gevoel dat er iets teveel Apple gebruikers zijn doorgeslagen en misschien zich beter druk kunnen maken om hun eigen leven. Jullie doen ook net of Jobs de iPhones en iPads zelf in elkaar zet, die man heeft een extreem technisch team om zich heen met 1 van de beste designers ter wereld, dus ik kan je wel verzekeren dat niet alles uit zijn handen komt. Misschien verdienen die mensen juist weleens een keer wat meer waardering.

  28. Wat een trieste vertonimg zeg! Verder RIP!

  29. Zomer hou je commentaar lekker voor je!
    Ik vind het een top actie, wel een beetje jammer dat er vandaag geen ander nieuws was? Maar ik snap het wel, een zwarte dag voor Apple en alle Apple fans, ik las ergens anders commentaar dat het alleen jammer is voor de Apple fan boys, hier ben ik het dus ook niet mee eens zelfs als niet Apple liefhebber kan je dit verschrikkelijk vinden!

  30. Is er geen ander nieuws?

  31. Prima als dit niet je ding is.. Maar voor veel mensen is hij n inspiratie geweest..hij heeft vele levens verrijkt, is het niet met producten van de bedrijven waar hij leiding over had(o.a. apple en pixar) dan waren zijn keynotes wel altijd zeer entertaining.. Voor sommige mensen is het dus ook fijn om hun verdriet op zo’n manier te uiten.. Wie ben jij om te zeggen dat dit dan te ver gaat??

  32. Voor de mensen die denken dat dit voor Apple is bedoeld: jullie hebben het fout. Het gaat hier om een man die inspiratie bracht aan velen. Die met het idee kwam om met multi touch geen tablet te maken, maar het eerst te gebruiken voor een telefoon. De man die zei dat Apple alle producten moest weg doen en opnieuw moest beginnen. Een bijna failliet bedrijf weer groot kreeg door de iMac waarbij hij uren en uren over heeft nagedacht en zijn keynotes honderd keer repeteerde voordat hij het podium opliep. De man die zei dat iPod geen goede naam was, maar toch overstag ging omdat hij geloofde in zijn team. Daarmee liet hij zien dat hij wist dat hij de beste mensen om hem heen had. Hij deed er alles aan om de beste mensen aan zijn zij te hebben. Hij geloofde in een filosofie waar hijzelf het centrum van was. Niks gaat te ver om je inspirator te eren. Ik wou dat ik in Amsterdam nu was om samen met Gonny en Jean-Paul iets op die muur te schrijven. Zij geloven in de filosofie van Steve. Daar is er een iPhoneclub. Ik geloof in Apple door Steve. Steve is een held. Voor Bill Gates, voor Google, voor Facebook en voor vele anderen. Wil je meer snappen wat ik bedoel, lees het boek over Steve Jobs.

    Gonny en Jean-Paul, I love you guys.

  33. Haters gonna hate!

    Mooi gebaar, tenslotte is het wel zo dat als hij niet met een iphone gekomen was, wij allemaal niet op dit forum zouden zitten. Ga lekker op de site van de telegraaf je gal spuwen ofzo, daar doen mensen niet anders.

  34. Verdriet waar gaat dit over. Natuurlijk is het doodzonde dat hij er niet meer is. Zeker voor al die mooie computers etc mede door Steve gebouwd zijn maar dit neemt absurde vormen aan. Het zal zeker niet slechter gaan met Apple.

  35. Vreemd dat er mensen zijn die zich storen aan de reactie van Apple fan’s over de dood van Steve. Ik vindt de euforie van mensen in oranje voor voetbal, en de gayparade pas te zot voor woorden.

    Steve R.I.P.

  36. Ik vind het heel erg jammer dat we Steve hebben verloren maar we moeten inderdaad niet overdrijven.
    We zijn Steve dankbaar voor alles wat hij voor Apple en voor de technologie betekend heeft.

  37. Ik was er vanavond aanwezig! Mooi gebaar van deze 3 topsites!

  38. Toch mooi… We hebben veel aan Steve te danken.

  39. Voor alle cynici, check deze TedTalk en besef dat dit meer is dan just-another-CEO-of-a-major-company is die toevallig overlijdt. Er valt veel te leren van hem…

  40. Mooie, ingetogen actie. Jammer dat ik niet in Amsterdam kom de komende dagen.

    “May he change heaven, like he has changed the world.”

  41. Leuk en mooi gedaan! Ik woon niet bij Amsterdam in de buurt, anders was ik wel even langs gegaan. Petje af!:) RIP Steve

  42. @Zomer: Het bewijs dat een heel erg groot gedeelte van Steve zelf komt, is de put waarin Apple terecht kwam toen hij er eventjes niet was, en hoe ze daaruit schoten toen hij er weer aan kwam zetten. Steve Jobs is een van de beste designers ter wereld. En ook hoe hij zijn personeel leidde, maakte hem Steve Jobs. Hij wist gewoon hoe het moest. Apple heeft meer aan Steve Jobs te danken dan dat jij denkt, dus ga alsjeblieft niet zo lopen zeuren. Laat ons lekker. Als je niks nuttigs te zeggen hebt, zeg dan niks.

    Bedankt

  43. @Pim Brussee: Ook idioot. Zo zijn wij. Mensen. 🙂

  44. Als die mensen die zeggen dat je normaal moet reageren of nuchterder moet zijn: hoezo? Iedereen rouwt op z’n eigen manier en laat hem dat vooral doen! Echt weer typisch overdreven Hoollanders waar je maar vooral niet gek mag doen.

  45. Ik was overigens in de veronderstelling dat Jobs een aardige sociale vent was, maar als ik de kenners uit “De wereld draait door” moet geloven (het programma was vandaag volledig gewijd aan het overlijden van Jobs) dan was Jobs een op z’n zachts gezegd contactgestoorde idioot die als een boeman tekeer kon gaan in het Apple hoofdkwartier. Personeel durfde hem niet aan te kijken in de angst ontslagen te worden (is ook daadwerkelijk gebeurd). Een normaal vriendelijk praatje met Steve was er niet bij.
    Nou, dat verandert m’n kijk op hem wel een beetje zeg. Gewoon een rare snuiter dus.

  46. Inderdaad, dit gaat niet te ver.. Maar jullie zouden het vast ook te vergaand vinden als iemand bloemen legt bij een graf, dus met jullie valt niet te praten.

    Erg goede actie!

  47. Mooi gebaar, aangezien ik in het zuiden des land woon en geen klanten komende week in het noorden heb even op deze manier. Steve bedankt voor de (r)evolutie.. Why join the navy if you can be a pirate? thanx

  48. @Apple740: De aflevering van DWDD over Steve Jobs was naar mijn mening een beschamende vertoning van de publieke omroep. Het gevoel bekroop mij dat fans van Apple en Steve Jobs voor gek werden gezet en het niet om een memoriam voor SJ ging.

    Nu heb ik mij laten vertellen dat DWDD sowieso geen goede reputatie heeft als het om programma’s maken gaat, maar daar kan ik geen uitspraken over doen, na 1 aflevering gezien te hebben. Voor een wat meer gefundeerde mening over Steve Jobs moet je eens Pirates of Silicon Valley kijken, of binnenkort het boek lezen dat over hem geschreven is.

    Persoonlijk vind ik het een mooi initiatief, en vind het ook jammer dat ik er niet bij kon zijn.

    Rest in Peace, Steve.

  49. Dat DWDD Apple en haar fans wilde beschamen vond ik zeker niet, de co-presentratice (Sylvana) is juist een groot Apple fan (en Matthijs v Nieuwkerk vertelde zelf ook een iPhone te hebben en een laptop). Het verhaal over het 2e – negatieve – gezicht van Steve Jobs kwam van de tafel journalist (wat ook een Apple fan is).

  50. even een reactie op DWDD

    “My job is not to be easy on people. My job is to make them better”

  51. DWDD is een hatelijke programma die zogenaamd alles eerlijk wil zeggen maar door constant sarcastisch (proberen) te zijn ze simpelweg irritant zijn..die mensen doen alsof ze iedere dag maatjes waren met Steve, alsof ze hem zo goed kennen..ben benieuwd wat hun vinden van hun baas maargoed je bent niet zomaar CEO van Apple..die presentatoren moeten een keer goed kijken naar hun eigen leven, ben benieuwd wat voor vieze geheimen daaruit komen..

    OT: Mooie innitiatief by the way, een beetje af en toe mens zijn waardeer ik wel..

  52. Origineel geplaatst door Pauleven een reactie op DWDD“My job is not to be easy on people. My job is to make them better”

    DWDD is een hatelijke programma die zogenaamd alles eerlijk wil zeggen maar door constant sarcastisch (proberen) te zijn ze simpelweg irritant zijn..die mensen doen alsof ze iedere dag maatjes waren met Steve, alsof ze hem zo goed kennen..ben benieuwd wat hun vinden van hun baas maargoed je bent niet zomaar CEO van Apple..die presentatoren moeten een keer goed kijken naar hun eigen leven, ben benieuwd wat voor vieze geheimen daaruit komen..

    OT: Mooie innitiatief by the way, een beetje af en toe mens zijn waardeer ik wel..

  53. Origineel geplaatst door Florens
    Leuk en mooi gedaan! Ik woon niet bij Amsterdam in de buurt, anders was ik wel even langs gegaan. Petje af!:) RIP Steve

    Ik zou gegaan zijn alleen ik woon een beetje te ver.
    Rest In Peace Steve Jobs.
    #ThankYouSteve

  54. Rust in vrede.

  55. Oef! Het begint nu wel erg op een religie te lijken… I’m out!
    PS: Ben benieuwd of er ook een knuffelmuur komt als Andrew Grove sterft.

  56. Rust zacht ik zal de winkel in Amsterdam met éér de afmaken schilderen

  57. Beetje massa hysterie.
    Is te jong overleden maar we moeten niet gaan overdrijven.
    Vind de aandacht voor de dood van bekende mensen sowieso altijd overtrokken.
    Doe normaal.

  58. Ik ben super iSad. Rest in peace Steve

  59. Het spijt me maar dit gaat me echt te ver. De man maakte mooie spullen en vooral ook goede spullen, maar om hem zo op te hemelen? Hij was vader van een paar kinderen en had een vrouw, dat is voor wie het treurig is.

  60. Nou iPhoneclub heeft ook weer een smoes om geen berichten te plaatsen. En voor alles mensen die wat aan Steve te danken hebben, klop niet je hebt alles aan god te danken;)

  61. Origineel geplaatst door Rick
    Vele kennen Apple allen van de iPhone en IPod. Nog nooit van een 6230 gehoord. En zijn begonnen met een Windows bak. Doe ff gewoon!!

    6230? SE30, dat is pas old school! (en ik weet dat daar nog veel meer voor zit, dus je hoeft niet met “Lisa” te reageren). Maar je hebt wel gelijk met de strekking van je commentaar.

  62. We zijn dankbaar Steve, dat jij de levens van alle mensen met telefoons, tablets en muziek/video spelers beter hebt gemaakt. Dankzij jou fantastische ideeën hebben niet alleen Apple gebruikers een fijner leven, maar alle telefoons, tablets en muziek/video spelers zijn fantastisch, omdat jij die uitvindingen gedaan hebt, die alle bedrijven willen kopieëren, zonder jou had de wereld er heel anders uit gezien.

  63. Ik ben morgen weer in Amsterdam, dan zal ik er zeker wat opschrijven!

  64. Als iemand te jong dood gaat is dat voor zijn naaste omgeving vreselijk. Deze persoonsverheerlijking begint absurde vormen aan te nemen. Men spreekt zelfs in de wij-vorm. Waar zijn deze persoonsverheerlijkers naar op zoek? Een soort oneigenlijk collectief schuldgevoel misschien? Ik vind dit bizarre enge vormen aannemen. Natuurlijk bepaal jezelf hoever je daar in wil gaan, maar voor mij hoeft dit niet.

  65. Als ik dit zo lees is het meer jullie god dan dat het een super innovatieve CEO was.

  66. Je kunt ook overdrijven hoor

  67. steve bedankt voor alles

    R.I.P

  68. @Florens: Ik was vergeten dat jij dagelijks op de Apple campus rond liep.

  69. Ik wist niet bij de aanschaf van mijn iPhone ik direct lid werd van een of andere hysterische sekte….

  70. weet iemand tot wanneer je daar kunt schijven?

  71. Heeft niemand door dat dat Gonny is op tv? Mooi gebaar verder!

  72. Origineel geplaatst door Jeff
    Als ik dit zo lees is het meer jullie god dan dat het een super innovatieve CEO was.

    Voor heel erg veel mensen was Steve Jobs een idool. Zonder hem deden erg veel mensen niet wat ze nu deden of hadden ze eerder opgegeven. Zo zouden iPhoneclub, iPadclub, de oude pagina over iPods en alles wat met Android te maken heeft niet bestaan.

    Origineel geplaatst door Julio
    Heeft niemand door dat dat Gonny is op tv? Mooi gebaar verder!

    Dat hebben de meesten wel door denk ik zo 😉

  73. Ik kom net terug van het Steve Memorial Wall op het Leidseplein. Veel mensen willen nog iets schrijven maar al de stiften zijn op. Ze lopen teleurgesteld weg.

  74. I sayed Jobs done !

  75. mijn eerste (en laatste) computer was (en is) een iMac.
    Ik wilde niet zo’n nare vormeloze beige monitor op mijn buro met een eorme bak er onder.
    Die iMac kwam voor mij precies op het juiste moment.. velen verklaarden mij voor gek want “je kunt niks met zo’n Mac” die ik 150 km verder diende aan te schaffen bij Machouse in Woerden want hier in het noorden was ie niet te krijgen.
    eigenwijs als ik ben volharde ik in mijn opinie en zag Apple groeien naar wat het nu is… een aantal kennissen switchten naar Mac en iPad.. Dat doet mij glimlachen.
    R.I.P

  76. Rip Steve,

    Thank you..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.