Reacties voor: Steve Jobs †, een jaar later

Vandaag is het 1 jaar geleden dat Apple-visionair en tweemaals CEO Steve Jobs overleed. In dit artikel staan we stil bij zijn overlijden met een prachtige video vol anekdotes.
Lees het complete artikel → Steve Jobs †, een jaar later
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 27 reacties

  1. R.I.P.

  2. Die hele nacht kwam er van slapen niet veel meer terecht

    Waarom is dat??? Was het een goede vriend van je of familie ??

    Ik begrijp daar werkelijks niks van.

  3. Origineel geplaatst door vaagventje
    Waarom is dat??? Was het een goede vriend van je of familie ??Ik begrijp daar werkelijks niks van.

    Ja want als website die leeft van het apple nieuws ga je natuurlijk gewoon naar bed als de oprichter en visionair van apple net is overleden.

  4. Vandaag het boek uitgelezen ,
    Wat een bijzonder mens !

  5. Boeiend, laat hem lekker dood zijn

  6. Toch begrijp ik werkelijk niet waarom het overlijden van een gadgetmaker zoveel meer teweeg bracht dan dat van mensen die medicijnen ontwikkelen die miljoenen mensenlevens per jaar redden. Ach… eigenlijk wel, het is de marketing…

  7. Goh is dat alweer een jaar geleden! Wat gaat de tijd snel…
    RIP

  8. @Ilse: Ik begrijp waar je reactie vandaan komt, want natuurlijk zit er wat betreft marketing een groot verschil tussen technology en farmaceutische bedrijven.

    Maar de reden waarom mensen hem missen heeft meer te maken met zijn manier van presenteren… Oog hebben voor details.. kijk maar eens naar de verpakking van een apple product.. en zo zijn er nog tal van verschillen op te noemen!

    daarnaast zijn gadgets vaak dingen waar je een gevoel bij krijgt.. een mooie telefoon die je dag in dag uit gebruikt.. en wat dus een deel van je leven is geworden..
    en zo kun je nog een hele tijd doorgaan!

  9. @Ilse: Het zijn niet alleen maar gadgets, maar geperfectioneerde tools waarmee mensen nieuwe dingen ontdekken en maken.

  10. Ik hoop dat Apple op de zelfde weg door blijft gaan. Tijd zal het leren…

  11. Beetje jammer dat sommigen zo respectloos reageren en anderen veroordelen omdat zij wel er meer gevoel bij hebben.

    Voor sommigen was Steve gewoon een idool, een voorbeeld.
    Dat jij niet hetzelfde voelt betekent nog niet dat je anderen daar belachelijk voor hoeft te maken.
    Ik ga er ook niet ver in mee, maar vond het vooral een interessante man, met grootste ideen en zijn streven naar perfectie.
    En ja, als jouw favoriete oom overlijd zul je het ook verschrikkelijk vinden, en je buren zullen er geen minuut wakker van liggen. That’s life.

  12. RIP Steve Jobs.

  13. Steve Jobs is baanbrekend geweest voor de hele wereld. Voor veel bedrijven was het een een eye opener hoe een bedrijf te runnen, die zowel winst , innovatief en op marketing gebied marktleider is. Zelfs Samsung is door Steve groot geworden. Zeg nu eerlijk, wat was Samsung nu geweest zonder Apple. Helemaal nada.

  14.  Apple

  15. Ik weet dat dit heel raar gaat klinken. Maar de nacht dat Steve Jobs is overleden had ik er een (toevallige?) droom over. Ik had de avond daarvoor nog al het nieuws over hem gelezen dus misschien daardoor, ik ben sowieso een dromer.

    Hij verscheen voor mij in een mooi pak, een sigaret rokend (?), en zei onder andere dat het allemaal wel goed zou komen. Waarschijnlijk reflecterend op mijn situatie een jaar geleden. En daarna dat hij niet gemist zou moeten worden.

    Ik wordt daarop wakker gebeld door m’n vriendin, die me verteld dat ze net las dat Steve was overleden. Heb de hele dag perplex gestaan over die droom. Ik vond het zelf héél toevallig!

    Hoe dan ook, rest in peace Steve. Heb jou nieuws altijd met veel bewondering gevolgd.

    Daniël.

  16. Het is niet de dood van een gadgetmaker maar de dood van een visionair op technologie gebied. Het gaat niet om een telefoon of een computer, het gaat erom hoe hij een industrie keer op keer volledig op zijn kop zette door iets radicaal te veranderen wat vaak al bestond en waaraan hij zich stoorde omdat het niet goed of eenvoudig werkte. Je kan het eens of oneens zijn met de verheerlijking van de ‘god’ Jobs maar feit blijft dat de technologie wereld er zonder hem anders had uitgezien.

  17. Origineel geplaatst door Ilse
    Toch begrijp ik werkelijk niet waarom het overlijden van een gadgetmaker zoveel meer teweeg bracht dan dat van mensen die medicijnen ontwikkelen die miljoenen mensenlevens per jaar redden.

    Ik denk dat heel wat levensreddende medicijnen inmiddels worden ontwikkeld met een iPad binnen handbereik.

  18. En hoe nu verder zonder Jobs? “Dit keer” komt hij niet meer terug.. Vinden jullie ook niet dat Apple erg verandert is sinds zijn dood?

  19. Bedankt Steve. Je hebt mijn leven in zóveel opzichten veranderd, makkelijker gemaakt en leuker gemaakt. Je producten waren geweldig en zo zal het blijven. Bedankt voor Apple, we vergeten jou en Apple nooit meer. Bedankt Steve. We houden van je, R.I.P.

  20. Wat een mooi filmpje op de Apple site!

  21. Tijd gaat snel.

  22. Ik vond de manier waarop hij dingen presenteerde altijd zo goed. Werd er altijd stil van

  23. Origineel geplaatst door merkz
    Werd er altijd stil van

    Laten we nog een keer stil zijn.

  24. @sulaiman:
    “Vinden jullie ook niet dat Apple erg verandert is sinds zijn dood?”
    Zijn presentaties waren prachtig. Maar reken erop dat hij de beste creatieve mensen om zich heen heeft verzameld hoor. En die blijven voorlopig wel zitten bij zo’n florerend bedrijf.

  25. Steve Al’s gadgetbedenker voegde toch echt iets toe aan mijn leven.

    Had ik eerder als mp3 spelers, persnoal digital assistents, smart phones, vanaf de iPod touch (mijn eerste Apple product) is het nooit meer hetzelfde geweest.

    Niet slecht voor ‘n gewone gadgetbedenker om zo’n invloed op iemands leven te hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.