Poll: Heb jij de iPhone 5 al?

Heb jij de iPhone 5 al in je bezit? In onze poll vragen wij ons af hoeveel iPhone 5-kopers hun bestellingen inmiddels binnen hebben.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5Het is vandaag een week geleden sinds de verkoop van de iPhone 5 in Nederland van start is gegaan. Een aantal fanatiekelingen ging in de rij voor de Apple Store staan om hem op dag één te halen, maar een grote groep mensen ging ook naar de website van Apple om de iPhone 5 online te bestellen. Nederlandse en Belgische providers zijn al begonnen met de verkoop van abonnementen in combinatie met een iPhone 5, maar kunnen niet altijd leveren. De levertijden liepen al snel hoog op, waardoor sommige mensen meer dan een maand moeten wachten op hun iPhone 5. Wij zijn daarom benieuwd: is de iPhone 5 inmiddels al in jouw bezit?

iPhone levertijd

Heb je nog geen iPhone 5 besteld maar ben je dat wel van plan, dan moet je nog steeds met forse wachttijden rekening houden. Bestel je vandaag een iPhone 5, dan wacht je volgens de online Apple Store zowel in Nederland als België drie tot vier weken.


Directe link naar de poll.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2012, 13:01
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.