Reacties voor: Clouddienst Stack van TransIP heeft vernieuwde app met beter design

Stack van TransIP heeft een compleet vernieuwde app uitgebracht. Met de nieuwe Stack-app open je alle bestanden rechtstreeks en bekijk je je opgeslagen foto's en video's in een mooie weergave.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. App is er mooi op vooruit gegaan. Helaas vindt de foto-tab niet al mijn foto’s maar dat komt vast nog wel met een bugfix-update. Deze dienst is overigens echt een aanrader tov Dropbox of Drive. Geen onnodige poespas maar gewoon een duidelijke cloudopslagdienst!

  2. Goede cloud dienst! Met nu ook eindelijk een goede app. Hele fijne verbetering. TOP!

  3. Waar ik van baal is dat je in de nieuwe app geen mp3’s etc. meer kunt openen in bijvoorbeeld de iMovie app (heb ik ook reeds aangegeven tijdens het beta-testen). Daarom houd ik het voorlopig nog bij de voorlaatste versie.

  4. @Kijkwijzer: edit: dit blijkt wel te kunnen nadat je het bestand gedownload hebt merk ik net… Sorry ik heb niks gezegd! 😊

  5. Ik blijf voornamelijk negatief over Stack. De desktop app is zo crappy als wat. ook werkt webdav voor geen meter.

    Wat ik erg tegen hekel is dat het gewoon een ge-rebrande versie van OwnCloud is. OwnCloud staat ook niet echt bekend om zijn stabiliteit. Het is dat je 1tb gratis krijgt, maar dan is dat ook echt het enige positieve.

    Vooral bij veel files en folders hekelt de boel.

    Verder is ook de iOS app gewoon een ge-rebrande versie van de OwnCloud app. Het geinige wel weer is dat de OwnCloud app geld kost en die van Stack niet. Mocht je dus OwnCloud hebben, dan kan je gewoon de Stack App gebruiken!

    Al met al is het een product wat niet past binnen de visie van TransIP vind ik.

  6. Kan ik deze app ook installeren op een Android toestel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.