Spotify audioboeken pilot

Reacties voor: Na podcasts straks ook audioboeken op Spotify dankzij deze overname

Spotify wil ook audioboeken gaan aanbieden. Met de geplande overname van Findaway wil de streamingdienst ook na muziek en podcasts ook een belangrijke speler worden in audioboeken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Jazeker.
    Ik ben dyslectisch en dat zou een enorme vooruitgang zijn om meer luisterboeken te luisteren! Een boek doe ik gemiddeld een maand over😊
    Fijn in de auto🚘

  2. Luisterboeken en podcasts prima, maar wat mij betreft in aparte apps. Ik erger mij eraan dat ik nu alles door elkaar krijg aangeboden. De wens om podcasts te verbergen in de Spotify app staat al lang open bij hun, maar ze willen er niet op ingaan. Nu ook luisterboeken erbij, dan wordt het chaos!

  3. Ik ben blind. Ik ben dol op audioboeken. Als deze meer en meer in Spotify te vinden zijn, word ik daar alleen maar blijer van.

  4. > [Origineel geplaatst door Amy](#comment-883087)

    > Ik ben blind. Ik ben dol op audioboeken. Als deze meer en meer in Spotify te vinden zijn, word ik daar alleen maar blijer van.

    Ik blijf het bijzonder vinden dat je blind bent en toch dit artikel kan lezen en zelfs reageren. Ik snap dat er allerlei hulpmiddelen zijn voor blinden en slechtzienden maar ik ben er persoonlijk niet bekend mee. Ik ben blij voor jou dat dit technisch mogelijk is, ik hoop echt dat er veel luisterboeken op Spotify komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.